Cum a sfidat-o Boris Johnson pe Regina Elisabeta. Toată lumea îi cere demisia în scandalul Partygate

25 ianuarie 2022

Boris Johnson este protagonistul unui scandal ├«n Marea Britanie. De data aceasta, jurnali╚Ötii de la ITV News au descoperit c─â premierul britanic ╚Öi-a s─ârb─âtorit ziua de na╚Ötere de dou─â ori ├«n aceea╚Öi zi prin petreceri care erau interzise din cauza pandemiei de Covid. Totul s-a ├«nt├ómplat ├«n anul 2020 ╚Öi la o s─âpt─âm├ón─â dup─â ce a anun╚Ťat c─â astfel de petreceri sunt ilegale.

image

├Än 2020, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, ╚Öi-a s─ârb─âtorit ziua de na╚Ötere organiz├ónd dou─â petreceri. Totul s-a desf─â╚Öurat ├«n secret, ├«n spatele u╚Öilor ├«nchise chiar dac─â ├«n Anglia erau interzise astfel de reuniuni din cauza restric╚Ťiilor impuse de autorit─â╚Ťi ├«n contexul pandemiei de Covid. Dezv─âluirea a fost f─âcut─â de jurnali╚Ötii de la ITV News care au declarat c─â una dintre petreceri ar fi fost dat─â chiar ├«n cabinetul s─âu. 

Masa din cabinetul s─âu a fost acoperit─â cu platouri cu m├óncare ╚Öi b─âutur─â, iar la eveniment au participat aproximativ 30 de invita╚Ťi, oameni loiali, care fac parte din echipa sa, dar ╚Öi prieteni vechi. De la eveniment nu a lipsit nici so╚Ťia sa, Carrie, care i-a f─âcut o surpriz─â ╚Öi i-a cump─ârat premierului un tort. Acestuia i s-a c├óntat La Mul╚Ťi ani, a fost felicitat iar apoi s-a dat drumul la petrecere. ├Än urm─â cu o doar o s─âpt─âm├ón─â, autorit─â╚Ťile anun╚Ťau restric╚Ťii anti Covid, iar orice eveniment privat fusese interzis. 

Două petreceri într-o singură zi

Petrecerea de peste zi ar fi durat ├«n jur de 30 de minute, ├«ns─â invita╚Ťii s-au adunat ├«n casa premierului, ├«n Downing Street, ╚Öi seara. 

Imediat dup─â ce a dat petrecerea, premierul Johnson i-a r─âspuns pe Twitter ╚Öi lui Josephine, o feti╚Ť─â care-i scrisese c─â ╚Öi-a am├ónat petrecerea zilei de na╚Ötere. Boris Johnson, culmea, ├«i mul╚Ťumea lui Josephine pentru sacrificiul f─âcut ╚Öi o d─âdea ca exemplu de bun─â purtare.

În timp ce politicienii continuă să-i ceară demisia, presa notează că, de data asta, Boris Johnson a sfidat pe cineva mult mai important: pe Regină.

Regina Elisabeta și-a anulat petrecerea cu ocazia zilei de naștere

Sir Keir Starmer, liderul Partidului Laburist: ÔÇ×Este ├«nc─â o dovad─â c─â avem un premier care crede c─â regulile pe care el le-a f─âcut nu se aplic─â lui. A╚Öa c─â avem premierul unui guvern care ├«mproa╚Öc─â cu decaden╚Ť─â ╚Öi dezam─âgire. Premierul ne distruge na╚Ťional.

ÔÇ×Trebuie s─â plece. Printre cei care ╚Öi-au schimbat planurile pentru petrecerile zilelor de na╚Ötere ├«n acel an este ╚Öi Regina, care a s─ârb─âtorit f─âr─â familie,ÔÇŁ se arat─â ├«n investiga╚Ťia f─âcut─â de cei de la ITV News.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg