Regina Elisabeta a II-a, suspectă de coronavirus? Suverana s-a întâlnit cu Charles înainte ca el să fie depistat pozitiv

Ultima actualizare:

Prințul Charles a fost depistat pozitiv pentru Covid-19, iar în prezent se află în izolare. Pe lângă acest lucru, membrii Casei Regale a Marii Birtanii mai au un motiv de îngrijorare. Regina Elisabeta a II-a a interacționat cu fiul ei, prințul Charles, cu doar două zile înainte ca el să descopere că este infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Regina Elisabeta a II-a Sursă foto: Gettyimages
Regina Elisabeta a II-a Sursă foto: Gettyimages

Regina se află sub atenta supraveghere a medicilor și urmează să efectueze mai multe teste anti-coronavirus pentru a afla dacă este la rândul său pozitivă, ținând cont că a intrat recent în contact cu fiul său. 

Reprezentanții Palatului Buckingham au refuzat să anunțe în mod oficial dacă suverana, în vârstă de 95 de ani, s-a îmbolnăvit la rândul său, însă surse apropiate familiei regale declară că regina Elisabeta a II-a nu prezintă semne de îmbolnăvire, conform publicației birtanice The Mirror. 

Regina Elisabeta a II-a este vaccinată cu toate cele trei doze și nu va trebui să se izoleze decât în cazul în care testele efectuate vor fi unele cu rezultat pozitiv. 

Prințul Charles, depistat pozitiv pentru coronavirus, a doua oară

Prințul Charles se află în izolare acasă, după ce în urma unui control de rutină medicii au descoperit că este infectat cu noul coronavirus. Se simte bine, însă soția sa, Camilla a dezvăluit că întreaga situație în care se află o consideră fiind una obositoare și stresantă. Charles nu va putea participa la îndatoririle pe care le avea în următoarea perioadă. 

Este a doua oară când prințul Charles trece prin boală. În luna martie a anului 2020, el a fost nevoit să se izoleze două săptămâni din același motiv. Atunci, soțul Camilei, și-a pierdut simțul gustativ și cel olfactiv, însă s-a refăcut complet. 

Anul 2021 a fost unul dificil pentru regina Elisabeta a II-a

Anul trecut, starea de sănătate a reginei nu a fost dintre cele mai bune. 2021 a fost unul dificil pentru regină. Pierderea soțului în luna aprilie a afectat-o profund. În octombrie a fost internată timp de câteva zile în spital din motive care nu au fost făcute publice, iar teama de coronavirus a determinat-o să amâne mai multe evenimente pe care obișnuia să le desfășoare în preajma sărbătorilor de iarnă. 

Camilla va deveni regină consoartă

Cu ocazia împlinirii a șaptezeci de ani de la urcarea pe tronul Marii Birtanii, suverana a luat o decizie neașteptată. Camilla va deveni regină consoartă după ce fiul reginei Elisabeta va prelua succesiunea la tron. Ducii de Wales s-au arătat onorați și entuziasmați de către decizia luată de Regina Elisabeta a II-a și i-au mulțumit public. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net