Regina Elisabeta a II-a, din ce în ce mai slăbită! Cum s-a afișat la ultimul eveniment la care a participat

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a are 95 de ani și o sănătate de fier. Deși anul trecut s-a confruntat cu mici probleme și a fost internată pentru o scurtă perioadă, iar anul accesta nu a fost ocolită de coronavirus, suverana se simte bine și încearcă să-și onoreze toate obligațiile. 

Regina Elisabeta a II-a va împlini 96 de ani în luna aprilie Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a va împlini 96 de ani în luna aprilie Sursă foto: Profimedia

Zilele trecute, Regina Elisabeta a II-a a participat la un eveniment oficial, iar admiratorii Casei Regale au constatat ușurați că deși suverana folosește un baston pentru a se deplasa, starea ei de sănătate pare să fie una bună. Mai mult decât atât, Regina Elisabeta a II-a a fost plină de viață și a împărțit zâmbetele celor care au participat la eveniment. 

Vezi și: Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a se deteriorează

Imaginile, făcute miercuri, vin pe fondul unor informații potrivit cărora „fragila” regină a folosit un scaun cu rotile cu doar câteva zile înainte să participe la o slujbă de pomenire pentru regretatul ei soț, Prințul Philip, la Westminster Abbey.

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a

În noile imagini, purtând ochelari pentru a examina artefactele, Regina studiază piesele de lux ale firmei britanice de artizanat Halcyon Days, care este extrem de apreciată de către membrii Casei Regale a Marii Britanii. 

Elisabeta a II-a apelează la baston pentru a se deplasa Sursă foto: Profimedia
Elisabeta a II-a apelează la baston pentru a se deplasa Sursă foto: Profimedia

Ea a urmărit, de asemenea, o demonstrație de emailare tradițională și aurire manuală oferită de către meșteri artizani, totul în confortul propriei sale reședințe regale. Regina ar fi trebuit să viziteze fabrica Halcyon Days din Staffordshire în 2020 pentru a marca propriul său Jubileu de platină, dar planurile au fost puse în așteptare după ce pandemia a început să facă ravagii pe teritoriul Marii Britanii. 

Multe s-au schimbat de la izbucnirea epidemiei de Covid-19, regina, în vârstă de 95 de ani, folosind acum un baston, având probleme de mobilitate și, de obicei, efectuând doar sarcini ușoare la Windsor.  

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a părășește Palatul Buckingham

Anul 2021 a fost unul extrem de dificil pentru suverana care și-a pierdut soțul în luna aprilie. În plus, oe tot parcursul anului 2021, starea de sănătate a reginei nu a fost dintre cele mai bune, iar medicii i-au sugerat, în repetate rânduri, să se odihnească mai mult. Iată că, în sfârșit Regina Elisabeta a II-a ține cont de sfaturile lor și participă doar la ceremoniile foarte importante. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net