Delicii culinare demne de Casa Regală! Felurile de mâncare preferate ale Reginei Elisabeta

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a este foarte pretențioasă atunci când vine vorba despre mâncare, deși nu este o persoană gurmandă! Fostul bucătar al Reginei Elisabeta a II-a dezvăluie care sunt felurile de mâncare preferate ale suveranei. 

Regina Elisabeta a II-a este foarte pretențioasă atunci când este vorba despre mâncare
Regina Elisabeta a II-a este foarte pretențioasă atunci când este vorba despre mâncare

Casa Regală a Marii Britanii a reprezentat dintotdeauna un subiect de interes pentru oamenii din întreaga lume. Membrii Familiei Regale trebuie să respecte o multitudine de reguli și de norme, iar aparițiile lor la evenimentele publice sunt, de cele mai multe ori, impecabile. Persoanele care fac parte din Casa Regală par învăluite în mister, însă fiecare dintre ele are mici capricii și preferințe precum oricare dintre noi. 

Un fost bucătar al Reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit care sunt preferințele culinare ale suveranei, dar și care sunt mâncărurile pe care le evită cu orice preț! Poveștile bucătarului ar putea să vă surprindă!

Darren McGrady a fost bucătarul Reginei Elisabeta a II-a timp de 11 ani
Darren McGrady a fost bucătarul Reginei Elisabeta a II-a timp de 11 ani

Fostul bucătar regal Darren McGrady a gătit pentru regina la Palatul Buckingham timp de 11 ani, așadar știe câteva lucruri despre dieta Majestății Sale, inclusiv despre preferințele gastronomice și preparatele culinare pe care le detestă profund.

Într-un interviu pentru HELLO!, Darren a dezvăluit că monarhul nu este un gurmand și preferă bucătăria tradițională britanică și franceză. Regina este ca mulți dintre noi când vine vorba de desertul ei preferat, deoarece adoră ciocolata!

Citește și: Prăjitura preferată a Reginei Elisabeta a II-a 

La ce regim apelează Kate Middleton pentru silueta ei de vis 

„Pentru felul întâi, i-a plăcut patéul Gleneagles, care este făcut din somon afumat, păstrăv și macrou. Am folosit un meniu divers de feluri de mâncare, în principal mâncăruri britanice și franțuzești. Am gătit multă mâncare tradițională franțuzească, cum ar fi halibut, pe un pat de spanac cu sos Morney", spune bucătarul reginei. 

„Pregăteam meniurile cu trei zile înainte, ca să putem acea timp să preparămmâncarea”, a spus Darren. „Bucătarii alegeau meniurile și ea tăia cu o linie mâncarea pe care nu și-o dorea. Uneori tăia tot cu o linie și scria complet diferit. Spre exemplu, dacă cina cu Prințul Andrew atunci era obligatriu să avem pregătită crema cu zahăr ars și portocale de Sandringham, desertul lui preferat", a declarat Darren McGrady. 

Gătitul la Palatul Buckingham a fost o experiență unică pentru Darren McGrady

Autorul cărții „Eating Royally" a concluzionat: „Gătitul la Palatul Buckingham a fost uimitor. A fost tot ce mă așteptam să fie. Au cele mai uimitoare produse, cea mai bună calitate a alimentelor, cele mai bune ingrediente cu care să lucrezi".  

Darren a gătit în orașul său natal, Nottingham, și a lucrat la The Savoy din Londra, dar a decis să aplice pentru un loc de muncă la palat după ce a văzut un anunț conform căruia Casa Regală căuta bucătari pentru pregătirea mesei de la nunta Prințului Charles cu Prințesa Diana. Atunci s-a gândit cât de uimitor ar fi să lucreze în bucătăriile regale, iar câteva săptămâni mai târziu a intrat a susținut un interviu care i-a adus postul pe care și l-a dorit atât de mult. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net