Regina Elisabeta a lipsit pentru prima dată în 10 ani de la cel mai important eveniment din Regatul Unit

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, a absentat pentru prima dată în 10 ani de la sărbătoarea Ziua Națiunilor, cea mai mare sărbătoare din Regatul Unit, care se celebrează anual, în luna martie. 

Regina Elisabeta, absentă pentru prima dată în 10 ani de la cel mai important eveniment din Anglia
Regina Elisabeta, absentă pentru prima dată în 10 ani de la cel mai important eveniment din Anglia

Prințul Charles, Camilla, Prințul William și Kate au reprezentat-o ​​astăzi pe Regina Elisabeta la Serviciul Commonwealth, după ce monarhul în vârstă de 95 de ani a ratat evenimentul de la Westminster Abbey pentru prima dată în aproape un deceniu.

Regina a declarat recent că speră ca Commonwealth-ul să rămână o forță influentă pentru binele în societate pentru multe generații viitoare. Monarhul în vârstă de 95 de ani în timp ce și-a reînnoit promisiunea făcută în 1947 de a fi mereu devotată statului regal.

Mesajul de Ziua Commonwealth a reginei Elisabeta a fost transmis astăzi de Palatul Buckingham, înaintea serviciului anual.

Regina, care s-a vindecat recent de coronavirus și s-a confruntat cu probleme de mobilitate, a sperat să participe la evenimentul important din calendarul regal alături de Charles, Camilla, William și Kate.

Vinerea trecută, oficialii palatului au dezvăluit că regina, care este și șeful Commonwealth-ului, i-a cerut fiului ei Charles să o reprezinte la eveniment după ce a discutat despre acest aranjament cu membrii Casei Regale, notează Daily Mail

Mesaj impresionant pentru regină

Reverendul Dr David Hoyle, decanul de Westminster, a ținut un discurs emoționat astăzi în fața enoriașilor, dresat reginei Elisabeta:

În acest an jubiliar, în care ne bucurăm de cei 70 de ani în care Majestatea Sa Regina a prezidat acest Commonwealth, îi mulțumim lui Dumnezeu pentru credința ei și nu putem decât învăța dintr-un exemplu de datorie și serviciu. Prin vorbe și muzică, vom duce mai departe turneul de Commonwealth, început de Maiestatea Sa acum 70 de ani." , a declarat oficialul.

Printre invitați s-au numărat și prim-ministrul Boris Johnson.

Regina s-a arătat recunoscătoare față de personalitățile care s-au prezentat la evenimentul Commonwealth de anul acesta, de la care monarhul în vârstă de 95 de ani a lipsit pentru prima dată în 10 ani. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

FotoJet (1) jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg