Cum și-a exprimat Regina Elisabeta solidaritatea față de Ucraina. Detaliul ce nu a putut fi ignorat

Regina Elisabeta a Marii Britanii a adus un omagiu subtil poporului Ucrainei, care se confruntă cu tragedia invaziei trupelor ruse.

image

Regina Elisabeta a avut o întrunire, azi-dimineață, cu prim-ministrul canadian Justin Trudeau la Castelul Windsor, întâlnire fiind prima apariție a suveranei după ce s-a recuperat de Covid.

În imaginile din cadrul întrunirii oficiale de la Palatul Windsor, publicul a putut remarca că pe măsuța aflată în biroul Reginei Elisabeta se aflau câteva dintre fotografiile personale, precum și un frumos buchet mare de flori care erau în culorile drapelului ucrainean, albastru și galben. 

Având în vedere că în timpul unie întâlniri oficiale, Casa Regală nu afișează niciun detaliu la întâmplare, florile în culorile drapelului ucrainean au fost interpretate drept un semn clar prin care Regina Elisabeta a Marii Britanii își exprimă susținerea față de poporul ucrainean. 

Săptămâna trecută, Regina a făcut o donație pentru Ucraina în cadrul unei strângeri de fonduri a Comitetului de Urgență în caz de Dezastre

Trudeau se află în prezent în Marea Britanie pentru a purta discuții despre războiul din Ucraina cu Boris Johnson și omologul olandez Mark Rutte, notează mirror.uk.

Prințul Charles a reacționat vehement împotriva războiului din Ucraina

Alți membri ai Casei Regale și-au exprimat public solidaritatea cu poporul ucrainean în ultima săptămână.

Miercurea trecută, Prințul Charles a lăudat „curajul și forța extraordinară” ale poporului ucrainean în fața „agresiunii îngrozitoare” din partea trupelor militare ale președintelui Vladimir Putin.

Prințul Charles și soția Camilla au vizitat catedrala catolică ucraineană din centrul Londrei, iar lui Charles i s-a înmânat un afiș făcut de unul dintre elevii școlii, pe care era scris „Opriți-l pe Putin”.

În timpul vizitei, Charles a ținut și un mic discurs în care și-a manifestat vehement indignarea în ceea ce privește războiul din Ucraina și și-a arătat respectul și admirația față de curajul poporului ucrainean. 

Trebuie să spun că eu și soția mea am fost profund mișcați de tot ce am auzit astăzi în timpul vizitei noastre și mai ales de curajul, generozitatea și forța extraordinară a comunității ucrainene în față. de o agresiune cu adevărat teribilă. Gândurile și rugăciunile noastre, oricât de inadecvate ar fi, sunt cu voi toți în acest moment critic.”, a spus prințul Charles. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
oana roman si marius elisei
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
constantin iacoban jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg