Prinţul William şi Regina Elisabeta s-au certat înaintea nunţii cu Kate Middleton. Motivul discuţiilor în contradictoriu

În aprilie 2022, s-au împlinit 11 ani de la una dintre cele mai mediatizate nunţi regale: cea a Prinţului William cu Kate Middleton, care şi-au unit destinele într-un cadru de poveste, la Westminster Abbey, în Londra. Totul a fost perfect, cum şi era de aşteptat de la nunta viitorului Rege al Regatului Unit, însă se pare că au existat numeroase probleme în culise, despre care publicul a aflat de abia peste ani.

Kate şi William, în ziua nunţii
Kate şi William, în ziua nunţii

Munca pentru organizarea nunţii lui William cu Kate Middleton a fost una titanică şi a implicat o echipă dedicată, însă a mai existat o persoană care a avut un cuvânt de spus în eveniment, pe lângă cei doi miri. Este vorba, evident, despre Regina Elisabeta a II-a, care a ţinut să ia câteva decizii, printre care şi ţinuta lui William la nuntă.

Prinţul nu a fost, iniţial, de acord, dar a cedat de dragul bunicii sale, conform mirror.co.uk. Într-un interviu, William a povestit că ţinuta purtată la nuntă nu a fost cea pe care şi-ar fi dorit-o el şi că a urmat cerinţele Reginei.

Regina Elisabeta şi Prinţul William
Regina Elisabeta şi Prinţul William

“Ce am vrut eu de fapt să port, a fost o haină a Gărzilor Irlandeze”, a mărturisit William.

Haina îi era una dragă, pe care o mai purtase la alte evenimente regale, dar Regina a insistat ca nepotul ei să poarte o tunică roşie, întrucât fusese numit Colonel cu doar două luni înainte de nuntă.

“Am avut câteva discuţii despre acest subiect, dar, cum am învăţat când eram mic, nu te pui cu bunica ta. Ce spune ea e literă de lege”, a mai spus, glumind, William.

Regina le-a dat voie să facă propria listă de invitaţi

Au existat, însă, alte tradiţii regale la care cuplul a renunţat în ziua nunţii, iar Regina a fost mai mult decât bucuroasă cu deciziile luate de Will şi Kate. De exemplu, ducii de Cambridge au avut voie să facă propria listă de invitaţi, deşi obiceiul cerea ca lista să fie făcută de staff-ul Casei Regale.

“Lucrurile au început să devină tensionate înainte de nuntă. Primisem o listă cu 777 de nume, la prima întâlnire pentru eveniment, şi nu ştiam pe nimeni dintre acele persoane. A fost puţin neplăcut şi mi s-a părut că nu e loc pentru prieteni şi familie. Nu am fost deloc mulţumit, aşa că am sunat-o pe Regină, pentru sprijin moral, un sfat şi ajutor. Ea mi-a spus să nu fiu absurd şi să renunţ la lista aia, pentru una pe care să se regăsească prietenii mei”, a spus William, într-un interviu acordat la scurt timp după nuntă.

Prinţul William şi Kate Middleton au trei copii

De la nunta care a fost urmărită de milioane de oameni din jurul lunii au trecut însă 11 ani, timp în care Prinţul William şi Kate Middleton au fost numiţi viitorul monarhiei britanice şi au adus un suflu nou Casei Regale.

Ducii de Cambridge au trei copii, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, pe care Kate încearcă să îi crească fix ca pe nişte copii normali, pe cât posibil, şi  nu unii care, în viitor, vor urca pe tronul Regatului Unit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net