Lilibet, fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle, întâlnire specială cu Regina Elisabeta

Pentru prima dată, Regina Elisabeta o va întâlni pe fiica ducelui și ducesei de Sussex, Lilibet, la prima ei aniversare de un an, care va avea loc în timpul evenimentelor de la Jubileul de Platină.

Monarhul, în vârstă de 96 de ani, va rata, cel mai probabil, evenimentul ei sportiv preferat - cursele de cai de la Epsom, deoarece ziua micuței Lilibet are loc chiar în timpul derby-ului.

Harry și Meghan, înapoi în Marea Britanie

Micuța Lilibet s-a născut pe 4 iunie 2021, iar Prințul Harry și Meghan Markle au fost o singură dată în Marea Britanie. Oprirea la Casa Regală care a fost mai mult „un popas” pe care l-au făcut în timp ce mergeau spre Jocurile Invictus, de la Haga.

Citește și Harry și Meghan, promisiunea făcută Reginei Elisabeta, înainte de Jubileul de Platină

Prima ei aniversare urmează să fie sărbătorită la Frogmore Cottage, sâmbăta viitoare, la doar câțiva pași de Castelul Windsor. 

În prima lor călătorie prin Regatul Unit alături de Archie și Lilibet, Harry și Meghan Markle vor sta la proprietatea regală, în timpul vizitei lor de patru zile din Marea Britanie, cu ocazia Jubileului de platină al Reginei Elisabeta.

Spre deosebire de Archie, care a întâlnit-o pe regină la doar două zile de când s-a născut, Lilibet a ajuns pe lume în California, departe de ținuturile regale. În schimb, Archie s-a bucurat chiar de tratament regal, fiind născut la Spitalul Portland din Londra. 

Vezi și Meghan Markle, desființată după ce a vizitat locul masacrului din Texas

Regina Elisabeta, probleme de mobilitate la 96 de ani

Aceasta va fi a treia oară, de la instaurarea Reginei Elisabeta pe tron, când ratează Derby-ul Epsom. Prima dată, aceasta l-a ratat, deoarece se afla într-o vizită în Suedia, în 1956, iar altă dată, când a fost în Franța, la aniversarea a 40 de ani de la Debarcarea în Normandia, în 1984.

Totuși, în ultimele șase luni, regina a avut mai multe probleme de mobilitate, fiind nevoită să folosească un baston pentru a se deplasa.

Chiar și așa, monarhul a declarat că-și va face apariția în timpul evenimentelor ce vor avea loc cu prilejul Jubileului de Platină, din această săptămână, eveniment care marchează împlinirea a 70 de ani de la urcarea Reginei Elisabeta pe tronul Regatului Unit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net