Kate Middleton i-a l─âsat masc─â pe to╚Ťi. Ce ╚Ťinut─â a purtat

Kate Middleton ╚Öi-a luat ├«n serios atribu╚Ťiile regale. Fiecare gal─â organizat─â la Palatul Buckingham e un prilej cu care viitoarea regin─â atrage privirile tuturor. 

image
Ducesa Kate Middleton este mereu atent─â ca oaspe╚Ťii s─â se simt─â bine

Ducesa Kate Middleton a g─âzduit un nou dineu ├«n curtea Palatului Buckingham din Londra. ├Än cadrul evenimentului unde au fost invitate numeroase personalit─â╚Ťi care ╚Öi-au adus contribu╚Ťia ├«n serviciul public, ea a atras ca un magnet privirile tuturor participan╚Ťilor, impresion├ónd cu o ╚Ťinut─â fabuloas─â. 

Un eveniment...regal

Mai sunt doar c├óteva zile p├ón─â ce Regina Elisabeta a II-a va aniversa jubileul de platin─â. Cel mai longeviv monarh ╚Öi-a delegat majoritatea atribu╚Ťiilor c─âtre al╚Ťi membri ai Casei Regale, prefer├ónd s─â lucreze mai mult de la re╚Öedin╚Ťa de var─â.

Citește și: Tom Cruise a încălcat protocolul regal, dar gestul lui faţă de Kate a cucerit pe toată lumea

Din acest motiv, evenimentele uzuale organizate la Palatul Buckingham sunt acum g─âzduite de ducesa Kate Middleton. ├Än v├órst─â de 40 de ani, mam─â a trei copii, ducesa str─âluce╚Öte de fiecare dat─â c├ónd ├«╚Öi face apari╚Ťia ├«n cadrul galelor fastuoase.

O ╚Ťinut─â fabuloas─â

La ultimul astfel de eveniment, Kate Middleton a ales s─â participe ├«ntr-o rochie deosebit de elegant─â, ├«n nuan╚Ťe deschise, pe care a accesorizat-o corespunz─âtor. 

stanga
dreapta
image
image
Kate Midleton jpg
kate middleton colier scump getty 2 jpg

O ploaie toren╚Ťial─â ar putea fi un motiv de panic─â printre participan╚Ťii la un dineu...├«n gr─âdin─â. ├Äns─â nu ╚Öi pentru ducesa Kate Middleton, care a fost preg─âtit─â. O umbrel─â asortat─â cu ╚Ťinuta a ferit-o de probleme, rochia de designer r─âm├ón├ónd astfel uscat─â. 

Ultima oar─â c├ónd ducesa a purtat o rochie ├«n nuan╚Ťa verde-ment─â a fost ├«n 2019, la aniversarea prin╚Ťului Charles.

├Än ciuda vremii capricioase, sutele de persoane participante la eveniment au avut parte de o trata╚Ťie...regal─â. Kate Middleton s-a plimbat printre invita╚Ťi, a socializat cu to╚Ťi cei prezen╚Ťi ╚Öi a afi╚Öat ├«n permanen╚Ť─â un z├ómbet serafic. 

Cite╚Öte ╚Öi: Motivul pentru care Ducii de Cambridge ╚Öi-au l─âsat copiii acas─â, la premiera filmului ÔÇ×Top Gun: Maverick"

Petrecerile ├«n gr─âdin─â, o tradi╚Ťie

Petrecerile ├«n gr─âdina Palatului din Londra, re╚Öedin╚Ť─â oficial─â a Casei Regale a Marii Britanii, au fost reluate recent dup─â o pauz─â de 3 ani ├«n care au fost sistate din cauza pandemiei de Covid-19.

Cite╚Öte ╚Öi: Boris Johnson e terminat! Be╚Ťii monstru ├«n sediul guvernului

├Än privin╚Ťa galelor, Palatul Buckingham a remis o declara╚Ťie prin care a anun╚Ťat publicul c─â regina nu va participa la evenimentele anuale. ├Än v├órst─â de 96 de ani, aceasta are probleme de mobilitate, motiv pentru care evit─â s─â petreac─â perioade lungi de timp ├«n picioare. 

Petrecerile anuale ├«n gr─âdina de la Palatul Buckingham, reprezint─â o tradi╚Ťie ├«nceput─â ├«n 1860 de regina Victoria, cu scopul de a onora membrii de vaz─â ai comunit─â╚Ťii. La fiecare astfel de eveniment particip─â mii de persoane, se consum─â ├«n jur de 27.000 de ce╚Öti de ceai, 20.000 de sandvi╚Öuri ╚Öi 20.000 de felii de tort.

Trei astfel de evenimente au avut loc ├«n luna mai, iar urm─âtorul a fost anun╚Ťat pentru luna august. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

gabi badalau evenimente jpg
peter imre corina d─ânil─â jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg