Kate Middleton i-a lăsat mască pe toți. Ce ținută a purtat

Ultima actualizare:

Kate Middleton și-a luat în serios atribuțiile regale. Fiecare gală organizată la Palatul Buckingham e un prilej cu care viitoarea regină atrage privirile tuturor. 

Ducesa Kate Middleton este mereu atentă ca oaspeții să se simtă bine
Ducesa Kate Middleton este mereu atentă ca oaspeții să se simtă bine

Ducesa Kate Middleton a găzduit un nou dineu în curtea Palatului Buckingham din Londra. În cadrul evenimentului unde au fost invitate numeroase personalități care și-au adus contribuția în serviciul public, ea a atras ca un magnet privirile tuturor participanților, impresionând cu o ținută fabuloasă. 

Un eveniment...regal

Mai sunt doar câteva zile până ce Regina Elisabeta a II-a va aniversa jubileul de platină. Cel mai longeviv monarh și-a delegat majoritatea atribuțiilor către alți membri ai Casei Regale, preferând să lucreze mai mult de la reședința de vară.

Citește și: Tom Cruise a încălcat protocolul regal, dar gestul lui faţă de Kate a cucerit pe toată lumea

Din acest motiv, evenimentele uzuale organizate la Palatul Buckingham sunt acum găzduite de ducesa Kate Middleton. În vârstă de 40 de ani, mamă a trei copii, ducesa strălucește de fiecare dată când își face apariția în cadrul galelor fastuoase.

O ținută fabuloasă

La ultimul astfel de eveniment, Kate Middleton a ales să participe într-o rochie deosebit de elegantă, în nuanțe deschise, pe care a accesorizat-o corespunzător. 

O ploaie torențială ar putea fi un motiv de panică printre participanții la un dineu...în grădină. Însă nu și pentru ducesa Kate Middleton, care a fost pregătită. O umbrelă asortată cu ținuta a ferit-o de probleme, rochia de designer rămânând astfel uscată. 

Ultima oară când ducesa a purtat o rochie în nuanța verde-mentă a fost în 2019, la aniversarea prințului Charles.

În ciuda vremii capricioase, sutele de persoane participante la eveniment au avut parte de o tratație...regală. Kate Middleton s-a plimbat printre invitați, a socializat cu toți cei prezenți și a afișat în permanență un zâmbet serafic. 

Citește și: Motivul pentru care Ducii de Cambridge și-au lăsat copiii acasă, la premiera filmului „Top Gun: Maverick"

Petrecerile în grădină, o tradiție

Petrecerile în grădina Palatului din Londra, reședință oficială a Casei Regale a Marii Britanii, au fost reluate recent după o pauză de 3 ani în care au fost sistate din cauza pandemiei de Covid-19.

Citește și: Boris Johnson e terminat! Beții monstru în sediul guvernului

În privința galelor, Palatul Buckingham a remis o declarație prin care a anunțat publicul că regina nu va participa la evenimentele anuale. În vârstă de 96 de ani, aceasta are probleme de mobilitate, motiv pentru care evită să petreacă perioade lungi de timp în picioare. 

Petrecerile anuale în grădina de la Palatul Buckingham, reprezintă o tradiție începută în 1860 de regina Victoria, cu scopul de a onora membrii de vază ai comunității. La fiecare astfel de eveniment participă mii de persoane, se consumă în jur de 27.000 de cești de ceai, 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort.

Trei astfel de evenimente au avut loc în luna mai, iar următorul a fost anunțat pentru luna august. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net