Tom Cruise a încălcat protocolul regal, dar gestul lui faţă de Kate a cucerit pe toată lumea

Ultima actualizare:

Tom Cruise a încălcat protocolul regal, luând-o de mână pe ducesa de Cambridge, chiar la premiera filmului Top Gun: Maverick.

Tom Cruise a încălcat protocolul regal
Tom Cruise a încălcat protocolul regal

Într-un act care ar părea demn de un adevărat cavaler, Tom Cruise a decis să o ia de mână pe Kate Middleton, în timp ce aceștia se aflau pe covorul roșu, la premiera filmului Top Gun: Maverick. Totuși, protocolul regal stabilește ca membrii Casei Regale să nu fie atinși fără permisiunea și reciprocitatea acestora.

Citește și Motivul pentru care Ducii de Cambridge și-au lăsat copiii acasă, la premiera filmului „Top Gun: Maverick"

Momentul a fost apreciat de fanii familiei regale, însă, care au notat că Tom Cruise a dovedit că este un adevărat gentleman. Nu ştim dacă Ducesa de Cambridge a fost şi ea cucerită, dar e clar că a avut grijă ca Tom să nu mai încalce protocolul: Kate și-a mutat geanta în mâna din apropierea actorului.

Tom Cruise, prezență pe covorul roșu alături de Kate și William

De asemenea, există foarte multe reguli când vine vorba de familia regală. Aceștia sunt nevoiți să urmeze, chiar și când sunt în oraș, un anumit cod, fiind motivul principal pentru care William nu și-a ținut soția de mână, la premiera filmului. 

Totuși, vizitele făcute de către Casa Regală sunt, de cele mai multe ori, oficiale și fac parte din angajamentele lor regale. Așadar, protocolul sugerează ca membrii regali să nu-și arate afecțiunea în timpul întâlnirilor oficiale, fiind considerat neprofesionist. 

Protocolul interzice, de asemenea, membrilor din familia regală să facă selfie-uri sau se semneze autografe. Așadar, chiar dacă distribuția din partea filmului Top Gun: Maverick era destul de doritoare să semneze autografe și să facă selfie-uri cu fanii, familia regală nu a avut parte de asemenea bucurii.

Singurele fotografii cu Kate și William au fost făcute de către fotografii profesioniști, care s-au prezentat la premiera filmului Top Gun: Maverick. 

Vezi și Tom Cruise, eclipsat de Kate Middleton, la premiera filmului „Top Gun: Maverick”

Kate, care a participat la eveniment alături de soțul ei, Prințul William, a fost desăvârșită într-o rochie neagră fără umeri, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc negri. 

În timpul evenimentului, Kate Middleton purta o rochie neagră fără umeri, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc. Aceasta a participat la eveniment alături de Prințul William, care a purtat un costum clasic, în ton cu rochia soției sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net