Motivul pentru care Ducii de Cambridge și-au lăsat copiii acasă, la premiera filmului „Top Gun: Maverick"

Joi seară, 19 mai, a avut loc premiera filmului „Top Gun: Maverick", la Londra. Printre cei care au participat la eveniment s-au numărat și Ducii de Cambridge. Kate Middleton a fost vedeta serii și a reușit să-l eclipseze chiar și pe actorul principal al peliculei, renumitul Tom Cruise. Copiii cuplului Kate Middleton-Prințul William au fost marii absenți. 

kate middleton jpg
Kate Middleton și Prințul William nu au fost însoțiți de copii Sursă foto: Gettyimages

Kate Middleton și Prințul William au participat la premiera filmului „Top Gun: Maverick". Cei prezenți au fost surprinși să vadă că Ducii de Cambridge și-au făcut apariția la eveniment fără a fi însoțiți de cei trei copiii ai lor. Se pare că au avut un motiv foarte serios pentru care au decis ca micuții să nu participe la seara specială.

Citește și: Tom Cruise, eclipsat de Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick 

Kate Middleton a dezvăluit unei participante la premieră motivul pentru care cei trei copiii nu i-au însoțit. Soția Prințului William a mărturisit că George, Charlotte și Louis și-ar fi dorit să se bucure de spectacol, însă faptul că premiera a fost într-o joi, zi de școală, i-a împiedicat să facă acest lucru. Școala și temele sunt mai importante decât orice film, conform Ducesei de Cambridge! 

stanga
dreapta
kate middleton 2 jpg
kate middleton 3 jpg
kate middleton 5 jpg
kate middleton jpg
kate middleton 4 jpg
1 printul george jpg jpeg
Printesa Charlotte 3 jpg
printul louis (2) jpg

Kate Middleton a  fost vedeta serii la premiera filmului 

Kate Middleton s-a bucurat de atenția tuturor fotoreporterilor prezenți la eveniment, care s-au luptat pentru a obține cel mai bun cadru cu Ducesa de Cambridge. Kate a purat o rochie neagru cu alb, cu umerii dezgoliți și o pereche de pantofi stiletto cu un toc amețitor. A fost ajutată de Tom Cruise să urce scările. De altfel, faimosul actor nu a scăpat-o din ochi nici măcar o secundă pe îndrăgita ducesă.

Înainte de a viziona pelicula, care a adunat multe recenzii pozitive din partea criticilor, Kate Middleton și Prințul William au discutat cu cei care fac parte din distribuția filmului. Judecând din imaginile surprinse de paparazzi, ducii s-au simțit foarte bine și s-au bucurat din plin de atmosferă. 

Vezi și: Kate Middleton, o nouă lecție de stil 

Kate Middleton și Prințul William sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună trei copii: George, în vârstă de opt ani, Charlotte, care a împlinit 7 ani pe 2 mai anul acesta și meziul familiei, Louis, de patru anișori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg