Motivul pentru care Ducii de Cambridge și-au lăsat copiii acasă, la premiera filmului „Top Gun: Maverick"

Joi seară, 19 mai, a avut loc premiera filmului „Top Gun: Maverick", la Londra. Printre cei care au participat la eveniment s-au numărat și Ducii de Cambridge. Kate Middleton a fost vedeta serii și a reușit să-l eclipseze chiar și pe actorul principal al peliculei, renumitul Tom Cruise. Copiii cuplului Kate Middleton-Prințul William au fost marii absenți. 

Kate Middleton și Prințul William nu au fost însoțiți de copii Sursă foto: Gettyimages
Kate Middleton și Prințul William nu au fost însoțiți de copii Sursă foto: Gettyimages

Kate Middleton și Prințul William au participat la premiera filmului „Top Gun: Maverick". Cei prezenți au fost surprinși să vadă că Ducii de Cambridge și-au făcut apariția la eveniment fără a fi însoțiți de cei trei copiii ai lor. Se pare că au avut un motiv foarte serios pentru care au decis ca micuții să nu participe la seara specială.

Citește și: Tom Cruise, eclipsat de Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick 

Kate Middleton a dezvăluit unei participante la premieră motivul pentru care cei trei copiii nu i-au însoțit. Soția Prințului William a mărturisit că George, Charlotte și Louis și-ar fi dorit să se bucure de spectacol, însă faptul că premiera a fost într-o joi, zi de școală, i-a împiedicat să facă acest lucru. Școala și temele sunt mai importante decât orice film, conform Ducesei de Cambridge! 

Kate Middleton a  fost vedeta serii la premiera filmului 

Kate Middleton s-a bucurat de atenția tuturor fotoreporterilor prezenți la eveniment, care s-au luptat pentru a obține cel mai bun cadru cu Ducesa de Cambridge. Kate a purat o rochie neagru cu alb, cu umerii dezgoliți și o pereche de pantofi stiletto cu un toc amețitor. A fost ajutată de Tom Cruise să urce scările. De altfel, faimosul actor nu a scăpat-o din ochi nici măcar o secundă pe îndrăgita ducesă.

Înainte de a viziona pelicula, care a adunat multe recenzii pozitive din partea criticilor, Kate Middleton și Prințul William au discutat cu cei care fac parte din distribuția filmului. Judecând din imaginile surprinse de paparazzi, ducii s-au simțit foarte bine și s-au bucurat din plin de atmosferă. 

Vezi și: Kate Middleton, o nouă lecție de stil 

Kate Middleton și Prințul William sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună trei copii: George, în vârstă de opt ani, Charlotte, care a împlinit 7 ani pe 2 mai anul acesta și meziul familiei, Louis, de patru anișori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net