Tom Cruise, eclipsat de Kate Middleton, la premiera filmului „Top Gun: Maverick”

Kate Middleton a reușit, încă o dată, să demonstreze că-și merită pe deplin laudele pe care le primește în privința alegerilor vestimentare pe care le face. Ducesa de Cambridge a participat la premiera filmului „Top Gun: Maverick", iar fotoreporterii prezenți la eveniment nu și-au putut lua privirea de la soția Prințului William. 

Tom Cruise a ajutat-o pe Kate Middleton să urce treptele Sursă foto: Gettyimages
Tom Cruise a ajutat-o pe Kate Middleton să urce treptele Sursă foto: Gettyimages

Cuplul regal s-a alăturat vedetei filmului, Tom Cruise, pe covorul roșu pentru premiera de la Londra. Un eveniment de strângere de fonduri a fost organizat în sprijinul The Film and TV Charity cu scopul de a manifesta aprecierea față de oamenii care lucrează în culise în sectorul cinematografic din Marea Britanie.

Citește și: Metoda prin care Kate Middleton reușește să arăte impecabil la 40 de ani 

Kate Middleton a purtat o rochie superbă, alb-negru, cu umerii dezgoliți de la Roland Mouret, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei în formă de stea. Coafura a fost una cât se poate de simplă. Ducesa de Cambridge optând pentru părul perfect drept, iar machiajul a fost unul minimal, ca de fiecare dată, ea fiind adepta frumuseții naturale. 

Kate Middleton și William, care a purtat un smoking și pantofi Crocket & Jones, au discutat cu cei care fac parte din distribuția filmului înainte de a viziona o proiecție specială. Tom Cruise a fost foarte atent la Kate Kiddleton și a ajutat-o să coboare o serie de trepte, oferindu-i un braț de sprijin. 

Tom Cruise l-a descris pe Prințul William în cuvinte la superlativ 

„Maverick", care a primit până acum recenzii elogioase de la critici, îl înfățișează pe starul de la Hollywood, Tom Cruise reluând rolul aviatorului naval american Pete Mitchell și este lansat la 36 de ani după filmul original din 1986.

 Cruise a vorbit despre admirația lui pentru William. El a spus: „Avem multe în comun. Amândoi iubim Anglia și amândoi suntem aviatori, amândoi iubim zborul”. Actorul și-a exprimat și bucuria de a reveni pe covorul roșu, spunând: „Îmi place ceea ce fac, mi-a plăcut întotdeauna și mă bucur și mai mult odată cu trecerea anilor". 

Vezi și: Prințul William și Kate Middleton, gest tandru în public 

La începutul acestei luni, Cruise a făcut o intrare dramatică la premiera americană a filmului, aterizând un elicopter pe un portavion în San Diego, California. Iar duminică, în timpul unui eveniment care a sărbătorit Jubileul de platină al Reginei, el și-a exprimat dorința de a ateriza un elicopter în Trafalgar Square.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net