Tom Cruise, criticat dur la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Tom Cruise a fost invitat pentru a luat parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, însă declarațiile făcute de actor, în cel mai recent interviu, i-au atras critici dure din partea suținătorilor monarhului. 

Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
Tom Cruise, criticat dur la Jubileul de Platină Reginei Elisabeta a II-a

Actorul american Tom Cruise, 59 de ani, este unul dintre invitații de onoare al celui mai de amploare eveniment al momentului, Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, prin care monarhul celebrează 70 de ani de domnie. 

Citește și Ce s-a întâmplat la nunta lui Tom Cruise? Mirele a aşteptat-o pe Katie Holmes 20 de minute la altar

Tom Cruise va păși pe scenă pentru a o celebra pe Regina Elisabeta a II-a, dar este un secret momentan, care anume va fi rolul actorului în spectacolul pus la cale, în cinstea Maiestății Sale, în vârstă de 96 de ani. 

Ca una dintre personalitățile ce va fi prezentă la evenimentul Reginei Elisabeta a II-a, Cruise a fost invitat în studiourile unui post TV britanic, pentru a vorbi despre onoarea de a participa la un Jubileul monarhului. 

Însă, în loc să-și manifeste recunoștiința și să vorbască despre însemnătatea pe care a avut gestul Reginei la nivel personal, Tom Cruise a început să vorbească despre ultimul său film, Top Gun: Maverick. Pelicula este o continuare a celebrului film Top Gun, lansat în 1989, producție ce l-a propulsat pe Cruise la nivelul de star de cinema. 

„Fiecare film pe care îl fac este important, dar de acesta, publicul a tot întrebat de zeci de ani, iar m-am gândit „ce aș putea să fac?”’, a explicat actorul în interviul acordat postului TV britanic.

Deși Tom Cruise și-a exprimat și respectul față de Maiestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a, telespectatorii care au urmărit interviul nu au fost deloc impresionați de vedeta americană, din contră, l-au criticat dur pe acesta deoarece s-a folosit de acest moment, pentru a-și promova ultimul său film.

De ce Tom Cruise tocmai și-a promovat noul film?”, a declarat intrigat unul dintre internauți. 

Deci credeți că dacă TomCruise nu ar fi avut un film de promovat, ar mai fi apărut aici pentru Jubileul de Platină al Reginei?”, a scris pe Twitter un al telespectator. 

„Am crezut că este Jubileul Reginei, nu o oportunitate pentru Tom Cruise de a se promova”, a transmis un alt britanic. 

stanga
dreapta
Foto 1 Tom Cruise profimedia 0498034260 jpg
7 tom cruise shutterstock 135393794 jpg jpeg
4 tom cruise katie perry profimedia 0019360359 jpg jpeg
1 tom cruise jpg jpeg
tom cruise profimedia 0109071507 jpeg
2 tom cruise profimedia 0085683139 jpg jpeg
4 tom cruise profimedia 0137714210 jpg jpeg
tom cruise 0 jpeg

Care au fost declarațiile lui Tom Cruise despre Regina Elisabeta a II-a

În ciuda criticilor primite, Tom Cruise și-a exprimat respectul și profunda admirație față de Regina Elisabeta a II-a, în cadrului controversatului interviu.  

Citește și A făcut sex cu Tom Cruise şi Rob Lowe şi i-a cerut iertare în genuchi soţului înşelat. Povestea ei bate filmele în care a jucat

„Este un eveniment minunat; este o onoare să fiu aici. Este un privilegiu. Este o femeie pe care o admir foarte mult. Are un devotament extraordinar și îi admir demnitatea. Iubesc istoria. Am un mare respect pentru ea. Este minunat, îmi place foarte mult această tradiție. Ce moment! Președinții, liderii mondiali, oamenii din toate categoriile sociale, nu doar din SUA, ci din toată lumea, sunt conștienți de demnitatea, devotamentul și bunătatea Maiestății Sale”.

regina elisabeta

Tom Cruise, asaltat de fani, la un eveniment al Casei Regale

Este drept că Tom Cruise pare dornic de atenție în ultimul timp, mai ales că și-a făcut apariția la cursa de cai, ce se desfășoară anual la Windsor, unde a fost asaltat de fani, complet surprinși să îl întâlnească pe actor. Gărzile de corp au fost nevoite să-l escorteze cu atenție pe starul american printre mulțimea prezentă la eveniment. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

gabi badalau evenimente jpg
peter imre corina dănilă jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg