Au scos zeci de milioane de dolari din conturi pentru case de poveste! Cum arată cele mai scumpe vile de la Hollywood

Ultima actualizare:

Viața vedetelor de la Hollywood nu este deloc simplă. Orice mișcare și acțiune a lor este supusă atenției publicului, iar intimitatea le este de multe ori invadată de fotoreporterii dornici să obțină cele mai bune cadre. Cu toate acestea, există și beneficii de care se bucură din plin. Case de milioane de dolari, mașini luxoase și haine de la cei mai cunoscuți bizare ar fi doar câteva dintre ele.

Beyonce și Jay-Z au platiti o sumă colosală pentru casa din Los Angeles
Beyonce și Jay-Z au platiti o sumă colosală pentru casa din Los Angeles

Atunci când ești actor cunoscut de o lume întreagă sau prezentator TV renumit îți permiți orice capriciu! Iată cine sunt vedetele care au unele dintre cele mai scumpe locuințe!

Nu este un secret pentru nimeni că actorii admirați de zeci de mii de oameni din întreaga lume se bucură de încasări fabuloase în urma peliculelor în care apar.

Tom Cruise a plătit 59 de milioane de dolari pentru o cabană în Colorado

Tom Cruise a locuit o bună perioadă de timp într-o casă spațioasă din Colorado. Actorul achiziționase  superba locuință în perioada mariajului său cu renumita actriță Nicole Kidman. În 2015, actorul scotea la vânzare locuința pentru nu mai puțin de 59 milioane de dolari!

Casa este construită în stilul unei cabane de lemn și dispune de patru dormitoare enorme, șase băi, un living, dar și șemineu. Din locuință nu lipsește o bibliotecă. Desigur, există și o sală de sport, dar și un spațiu destinat relaxării. Pe suprafața de 120 de hectare există și un patinoar, dar și un teren de baschet. Se pare că actorul nu s-a uitat la bani atunci când a amenajat casa visurilor sale!

Oprah Winfrey, casă de peste 80 milioane de dolari în Montecito

Oprah Winfrey este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune la nivel mondial. Ea este cea care a realizat interviul cu prințul Harry și Meghan Markle la puțin timp după ce ducii de Sussex au decis să se retragă din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii.

Oprah are în conturi sume astronomice de bani, așadar nu i-a fost greu să scoată din bancă peste 80 de milioane de dolari pentru a-și cumpăra locuința pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Citește și: Prințul Harry a vorbit despre Prințesa Diana în interviul acordat prezentatoarei Oprah Winfrey

Casa lui Oprah Winfrey este situată în Montecito, Statele Unite ale Americii. Construit într-un stil georgian somptuos în 1912, întregul complex acoperă aproximativ 23.000 de metri pătrați și a suferit numeroase modifcări până să ajungă la forma pe care o are în momentul de față.

Oprah Winfrey a colaborat cu cei mai buni arhitecți și designer pentru a se asigura că locuința sa este un adevărat sanctuar de relaxare. Publicațiile americane susțin că grădinarul pe care l-a angajat Oprah s-a străduit timp de cinci ani să reproducă un soi de trandafir hibrid pe care prezentatoarea dorea să îl folosească pentru a decora grădina desprinsă din povești.

Conacul prezentatoarei dispune de mai multe dormitoare, ceainărie proprie și o bibliotecă imensă.

Jennifer Aniston, vilă de lux în Bel Air

Jennifer Aniston locuiește într-o casă din Bel Air, Statele Unite ale Americii.Dacă aruncăm o simplă privier asupra pozelor locuinței putem înțelege cu ușurință care au fost motivele pentru care Jennifer a scos din conturi peste 30 de milioane de dolari.

Actrița a cumpărat casa în anul 2011 pentru prețul de 21 milioane de dolari și i-a adus îmbunătățiri radicale, colaborând cu designerul de interior Stephen Shadley. Locuința vedetei este estimate în prezent la suma de 37 de milioane de dolari.

Casa lui Jennifer Aniston are o grădină amenjată în stil japonez și oferă o vedere spectaculoasă asupra Hollywood-ului.Casa are patru dormitoare, șase băi, cramă, piscină interioară și exterioară, dar și o anexă folosită pentru oaspeți.

David și Victoria Beckham, casă de peste 31 milioane de lire sterline în centrul Londrei

David și Victoria Beckham dețin, la rândul lor, o casă care nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Desigur, cuplul deține mai multe proprietăți valoroase, dar cea mai scumpă dintre acestea rămâne locuința din Londra, estimate la 31 de milioane de lire sterline!

Casa are șapte dormitoare și propriul centru spa. David dorește să se mențină în formă, așadar nu lipsește o sală de forță. Victoria pune mare preț pe modul în care arată și a insistat să aibă salonul de înfrumusețare în intimitatea propriei locuințe!

Bucătăria este dotată cu cea mai nouă tehnologie și aparatură, știut fiind faptul că David Beckham este pasionat de gătit și face tot felul de experimente culinare!

Beyonce și Jay-Z trăiesc regește într-o vilă cu 13 dormitoare

Beyonce este cea care conduce însă detașat topul vedetelor cu cele mai scumpe case. Artista a cheltuit 88 de milioane de dolari pentru o vilă aflată într-o zonă exclusivistă din Los Angeles, Statele Unite ale Americii

Vezi și: Culme bogăției! Beyonce i-a dăruit soțului un avion de 40 milioane de dolari!

Reședința dispune de 13 dormitoare, un centru spa, dar și un centru propriu de wellness. Toate gemurile sunt unele antiglonț pentru că cei doi țin foarte mult la siguranța personală și a copiilor pe care îi au împreună. Priveliștea de care beneficiază este una de vis, casa având vedere directă la peisajul urban agitat din Los Angeles!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net