Cum s-a transformat Tom Cruise după intervențiile estetice. E schimbat la 59 de ani!

Ultima actualizare:

Tom Cruise, considerat unul dintre sex simbolurile generației sale, alături de Leonardo DiCaprio sau Brad Pitt, se pare că este tot mai complexat de faptul că îmbătrânește. Actorul ar fi recurs, spun mai multe voci, la o serie de intervenții estetice, care i-au schimbat înfățișarea!

Cum arată Tom Cruise la 59 de ani Foto: Instagram
Cum arată Tom Cruise la 59 de ani Foto: Instagram

Operațiile estetice au devenit la mare căutare în zielele noastre, însă a existat mereu opinia eronată că reprezentantele sexului frumos ar fi cele care ar apela într-o proporție mai mare la acestea. Ei bine, iată că la Hollywood lucrurile stau puțin diferit! Și marii actori ajung să își dorească o transformare, mai ales atunci când depășesc o anumită vârstă.

Tom Cruise arată la fel ca în tinerețe! Gene bune sau intervenții estetice?

Tom Cruise a fost fotografiat recent de paparazzi cu o înfățișare ciudată, având fața umflată, iar fanii au intrat imediat la bănuieli. Există posibilitatea ca imaginea să fi fost făcută la scurt timp după o intervenție estetică, cu botox sau acid hialuronic spre exemplu, soluții injectabile care te scapă de riduri și îți redau aspectul tânăr al pielii. Singurul lor dezavantaj, se pare, este acela că trebuie să aștepți puțin să se „așeze” înainte de a ieși în public.

Teoria conform căreia Tom Cruise a apelat la aceste injectabile devine din ce în ce mai plauzibilă dacă îi verificăm actorului și conturile de socializare sau privim cele mai recente imagini cu acesta.

Deși pare mult mai matur, Tom a revenit, parcă, la look-ul de odinioară, cu care și-a cucerit miile de admitoare din toată lumea. Actorul nu pare că a atins vârsta de 59 de ani, să nu mai zicem că în curând mai schimbă și prefixul și devine un veritabil „senior”.

Datorită șarmului său, Tom Cruise a bifat și relații cu unele dintre cele mai dorite și apreciate femei, printre care și Nicole Kidman și Katie Holmes. Mariajul cu celebra actriță Nicole Kidman însă nu s-a terminat foarte bine, aceasta din urmă fiind fotografiată într-o stare de extaz atunci când s-a pronunțat divorțul, imaginea fiind deja celebră.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net