Jennifer Aniston, disperată că secretele din căsnicia cu Brad Pitt ies la iveală

Jennifer Aniston este îngrijorată că secrete despre mariajul eşuat cu Brad Pitt vor fi dezvăluite în cartea pe care o va publica Matthew Perry. Colegul lui Jennifer din serialul “Prietenii tăi” a anunţat că va lansa, în noiembrie, o autobiografie.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005 foto: Getty
Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005 foto: Getty

Jennifer Aniston nu e deloc fericită că fostul ei coleg de platou, Matthew Perry, va lansa o carte autobiografică. Actriţa de 53 de ani se teme că Matthew, care l-a jucat pe Chandler Bing în serialul “Prietenii tăi”, va dezvălui secrete despre relaţia ei cu Brad Pitt.

Surse din preajma lui Jennifer au povestit că, deşi Matthew nu a spus că va include detalii personale despre alte persoane, actriţa ştie că fostul ei coleg va vrea ca autobiografia lui să se vândă.

“Nu a sugerat că va da detalii personale despre alţii, dar Jen ştie că Matthew vrea un bestseller şi, pentru a obţine asta, va avea nevoie să dezvăluie cât mai multe secrete cu potenţial. A fost martor la una dintre cele mai mediatizate despărţiri din istorie şi ştie că e ceva ce interesează pe toată lumea”, au declarat sursele, conform mirror.co.uk.

Jennifer Aniston şi Matthew Perry foto: Instagram
Jennifer Aniston şi Matthew Perry foto: Instagram

Tot apropiaţii lui Jennifer Aniston au declarat că actriţa ar trebui să ştie că Matthew nu o va trăda în acest fel, deşi nu mai sunt în cele mai bune relaţii.

“E conştientă că nu a mai vorbit cu el de ani de zile şi că legătura dintre ea şi Matthew nu mai există”, au completat sursele.

Matthew Perry, probleme pe platourile de filmare "Prietenii tăi"

În timpul reuniunii “Prietenii tăi” din 2021, actorii din serial au recunoscut că au fost “de neseparat” în cei zece ani în care au filmat pentru show-ul fenomen. Însă surse din preajma lui Matthew Perry au povestit că actorul are de gând să facă dezvăluiri despre adevarata lor relaţie.

“Nu a fost mereu plăcut pentru Matthew pe platoruile de filmare ale serialului. Va discuta şi despre asta în carte, despre părţile bune şi despre cele rele”, au povestit apropiaţi ai actorului.

Matthew Perry a anunţat recent că are pregătită o carte autobiografică. Intitulată “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, va ieşi în noiembrie.

“S-au scris atât de multe despre mine în trecut. Cred că e momentul ca oamenii să afle direct de la mine adevărul. Am trecut prin clipe frumoase şi clipe rele, iar acum pot să povestesc totul”, a scris Matthew Perry pe pagina sa de Instagram, la începutul lunii februarie.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în 2005

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005, iar relaţia lor s-a terminat după ce actorul ar fi înşelat-o pe Jennifer cu Angelina Jolie. Brad a declarat că, deşi el şi Angelina s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale "Domnul şi Doamna Smith", nu a existat infidelitate. De-a lungul anilor, Brad şi Jennifer au recunoscut că ţin legătura şi că au o relaţie bună,pentru că au fost foarte importanţi unul pentru altul. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net