Jennifer Aniston așa cum nu a văzut-o nimeni! Actrița și-a surprins fanii cu o poză de la duș

22 ianuarie 2022

Jennifer Aniston a comis-o! Actrița de 52 de ani care glumea în urmă cu doi ani că nu coboară dimineața din pat fără să se machieze a postat o fotografie care a surprins pe toată lumea.

image
Jennifer Aniston, în toată splendoarea, la 52 de ani - foto Instagram

Jennifer Aniston s-a pozat imediat după ce a ieșit de la duș, fără strop de farduri pe obraji și fără să își usuce părul. Deși este imaginea mai multor companii de cosmetice și promovează un stil de viață sănătos bazat pe o alimentație 100% naturală și bea apă de izvor, Aniston recunoaște că poza de la duș pare desprinsă din filmele de groază.

image
Bau! Așa arată Jennifer Aniston când iese de la duș - foto Instagram

Aniston, avere de 300 de milioane $

Aniston are o avere de 300 de milioane de dolari și este plătită cu 2,5 milioane de dolari pe episod pentru ultimul sezon al serialului de succes care va fi difuzat de HBO și care a debutat la 27 mai. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui interviu acordat revistei People. ”Am intrat pe furiș în cabina lui Courteney Cox (56 de ani) și am luat o rochie pe care a purtat-o Monica în serial. Mi-a plăcut așa de mult încât am luat-o și recunosc că încă o mai port”, a spus Jennifer Aniston care o interpretează pe Rachel Green în serialul ”Prietenii tăi” (1994-2004). Singurii care au știut de furt au fost colegii de platou și foștii soți, Brad Pitt (2000-2005) și Justin Theroux (2015-2017).

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png