Prințul Harry vorbește despre Diana în interviul cu Oprah. ”Măcar eu o am alături pe soția mea”


    Prințul Harry și Meghan Markle au discutat cu Oprah Winfrey la reședința lor din Santa Barbarafoto: captură video/CBS
Prințul Harry și Meghan Markle au discutat cu Oprah Winfrey la reședința lor din Santa Barbarafoto: captură video/CBS

Primele imagini de la interviul exclusiv acordat de ducii de Sussex celebrei Oprah Winfrey au fost făcute publice de televiziunea care găzduiește show-ul. Din acest promo se vede cum prințul Harry face o paralelă între situația lui și a lui Meghan Markle și momentul în care prințesa Diana a părăsit familia regală, în 1996, în urma divorțului de prințul Charles.

Ducele de Sussex a vorbit despre temerea sa că istoria ”s-ar fi putut repeta”. În imaginile făcute publice de CBS, prințul Harry dezvăluie că, spre deosebire de mama sa, el măcar a vut-o alături pe soția sa, Meghan Markle.

Ducele a făcut referire la momentul plăcării Dianei din familia regală, în urmă cu 30 de ani, spunând că ”nu-și poate imagina” cum a reușit să depășească acea perioadă de una singură.

Interviul ”Oprah cu Meghan și Harry” va fi difuzat de CBS duminică, 7 martie.

În cele 30 de secunde cât durează înregistrarea făcută publică de CBS, ducesa de Sussex, îmbrăcată într-o rochie neagră Armani, nu spune nimic, însă pare să împărtășească emoțiile soțului ei.

Prințul Harry îi spune lui Winfrey: ”Cea mai mare grijă a mea a fost că istoria s-ar putea repeta. În ceea ce mă privește, mă simt cu adevărat ușurat și fericit să stau aici și să vorbesc cu tine având-o alături pe soția mea”.

Și în timp ce pe ecran apare o imagine cu regretata Diana ținându-l în brațe pe micul Harry, prințul adaugă: ”Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea să treaca prin toate acestea singură, atâția ani, pentru că a fost incredibil de greu pentru noi, dar măcar ne-am avut unul pe celălalt”.

Diana a renunțat la titlul de Alteță Regală după divorțul de prințul Charles, în august 1996. Un an mai târziu a murit, în urma unui accident de mașină, în Paris.

Meghan Markle va vorbi despre ”viața de membru al familie regale, despre căsnicie și despre maternitate”

Potrivit CBS, în primul interviu acordat de Harry și Meghan după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale, nu vor exista subiecte tabu. Meghan Markle va vorbi despre ”viața de membru al familie regale, despre căsnicie și despre maternitate”.

La un moment dat, în înregistrarea făcută publică duminică, Oprah o întreabă pe ducesă dacă a existat un ”moment de cotitură” și dacă ”a fost tăcută sau redusă la tăcere”. Răspunsul ducesei nu a fost însă difuzat.

Înainte de acest promo, prințul Harry a vorbit despre toxicitatea presei tabloide din Marea Britanie, într-o apariție relaxată la ”The Late Late Show” cu James Corden.

În acest interviu, Harry a insistat asupra faptului că ”a făcut un pas înapoi, dar nu s-a retras” din familia regală, pentru că situația de la momentul respectiv ”îi afecta sănătatea psihică”. Astfel, ducele a făcut ”ceea ce ar fi făcut orice soț sau părinte în locul lui”.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan