Prințul Harry vorbește despre Diana în interviul cu Oprah. ”Măcar eu o am alături pe soția mea”

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle au discutat cu Oprah Winfrey la reședința lor din Santa Barbarafoto: captură video/CBS
Prințul Harry și Meghan Markle au discutat cu Oprah Winfrey la reședința lor din Santa Barbarafoto: captură video/CBS

Primele imagini de la interviul exclusiv acordat de ducii de Sussex celebrei Oprah Winfrey au fost făcute publice de televiziunea care găzduiește show-ul. Din acest promo se vede cum prințul Harry face o paralelă între situația lui și a lui Meghan Markle și momentul în care prințesa Diana a părăsit familia regală, în 1996, în urma divorțului de prințul Charles.

Ducele de Sussex a vorbit despre temerea sa că istoria ”s-ar fi putut repeta”. În imaginile făcute publice de CBS, prințul Harry dezvăluie că, spre deosebire de mama sa, el măcar a vut-o alături pe soția sa, Meghan Markle.

Ducele a făcut referire la momentul plăcării Dianei din familia regală, în urmă cu 30 de ani, spunând că ”nu-și poate imagina” cum a reușit să depășească acea perioadă de una singură.

Interviul ”Oprah cu Meghan și Harry” va fi difuzat de CBS duminică, 7 martie.

În cele 30 de secunde cât durează înregistrarea făcută publică de CBS, ducesa de Sussex, îmbrăcată într-o rochie neagră Armani, nu spune nimic, însă pare să împărtășească emoțiile soțului ei.

Prințul Harry îi spune lui Winfrey: ”Cea mai mare grijă a mea a fost că istoria s-ar putea repeta. În ceea ce mă privește, mă simt cu adevărat ușurat și fericit să stau aici și să vorbesc cu tine având-o alături pe soția mea”.

Și în timp ce pe ecran apare o imagine cu regretata Diana ținându-l în brațe pe micul Harry, prințul adaugă: ”Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea să treaca prin toate acestea singură, atâția ani, pentru că a fost incredibil de greu pentru noi, dar măcar ne-am avut unul pe celălalt”.

Diana a renunțat la titlul de Alteță Regală după divorțul de prințul Charles, în august 1996. Un an mai târziu a murit, în urma unui accident de mașină, în Paris.

Meghan Markle va vorbi despre ”viața de membru al familie regale, despre căsnicie și despre maternitate”

Potrivit CBS, în primul interviu acordat de Harry și Meghan după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale, nu vor exista subiecte tabu. Meghan Markle va vorbi despre ”viața de membru al familie regale, despre căsnicie și despre maternitate”.

La un moment dat, în înregistrarea făcută publică duminică, Oprah o întreabă pe ducesă dacă a existat un ”moment de cotitură” și dacă ”a fost tăcută sau redusă la tăcere”. Răspunsul ducesei nu a fost însă difuzat.

Înainte de acest promo, prințul Harry a vorbit despre toxicitatea presei tabloide din Marea Britanie, într-o apariție relaxată la ”The Late Late Show” cu James Corden.

În acest interviu, Harry a insistat asupra faptului că ”a făcut un pas înapoi, dar nu s-a retras” din familia regală, pentru că situația de la momentul respectiv ”îi afecta sănătatea psihică”. Astfel, ducele a făcut ”ceea ce ar fi făcut orice soț sau părinte în locul lui”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net