Jennifer Aniston și-a dezvăluit secretele anti îmbătrânire. Actrița a împlinit 53 de ani

Ultima actualizare:

A împlinit 53 de ani pe 11 februarie! Cu toate acestea, Jennifer Aniston arată încă senzaţional. Actriţa, binecunoscută pentru rolul din ”Prietenii tăi”, şi-a dezvăluit secretele.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston se află în Wakiki, Hawaii, unde filmează pentru pelicula ”Murder Mystery 2”. Paparazzi au surprins-o în costum de baie, într-o pauză de filmare, şi toată lumea a rămas uluită ce bine arată.

Are trupul la fel de frumos ca la vârsta de 20 de ani, deşi a împlinit 53 de ani pe 11 februarie 53 de ani. Vedeta a dezvăluit pentru revista ”InStyle” ce face pentru a-şi păstra tinereţea şi a ţine bătrâneţea la distanţă. Ea face în fiecare zi gimnastică, în primul rând.

Are încă un trup perfect

În al doilea rând îşi păstrează permanent autocontrolul, nu se atinge de dulciuri şi de alimente nesănătoase. Nu mănâncă niciodată mai mult de un cips, dacă i se face poftă. Pentru unii poate părea absurd, însă Jennifer reușește, astfel, să își potolească pofta. 

Extrem de rar, dacă chiar simte o neapărată nevoie de dulce, mănâncă o bomboană, dar are grijă neapărat să fie deosebit de mică! Şi la băuturi are mare grijă. Nu bea decât băuturi seci, fără zahăr, şi niciodată nu depăşeşte două-trei pahare pe zi. Aniston a mai dezvăluit că bea 3-4 sticle de apă, pe zi, circa 1,95 litri zilnic, ca să se menţină tânără.  Filmul ”Murder Mystery 2” este programat pentru a fi lansat în septembrie.

Jennifer Aniston, două mariaje eșuate

Jennifer Aniston a fost căsătorită cu actorii Brad Pitt (58 de ani), între 2000 şi 2005, şi Justin Theroux (50 de ani) din 2015 până în 2017. În prezent e singură și pare disponibilă să își refacă viața. ”Sunt în sfârșit pregătită să-mi împart viața cu altă persoană. Nu am mai făcut acest lucru de mult timp și mi-a plăcut cu adevărat să fiu o femeie singură fără să fac parte dintr-un cuplu”, spunea ea. Actrița are o avere de 300 de milioane de dolari.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net