Victoria Beckham a plâns două zile după ce David a «umilit-o» în ultimul interviu

image
Victoria şi David Beckham au trei băieţi şi o fată

Supărare mare în casa familiei Beckham! Ultimul interviu dat de fotbalist a adus-o pe fosta Posh Spice în pragul depresiei. Victoria Beckham a plâns două zile şi chiar s-a internat într-o clinică din Germania, specializată în tratarea dezechilibrelor emoţionale.

David Beckham a acordat recent un interviu în cadrul unui show TV din Australia. Apariţia acestuia pe ecrane vine la câteva săptămâni după ce au tot circulat zvonuri că David (43 de ani) şi Victoria Beckham (44 de ani) sunt la un pas de divorţ. Interviul dat de fostul fotbalist a supărat-o teribil pe Victoria, care a plâns două zile şi s-a simţit umilită de vorbele soţului ei.

Şi totuşi ce a putut să spună David Beckham atât de grav despre Victoria, care este şi mama celor patru copii ai săi. Cei doi sunt căsătoriţi de 19 ani şi au împreună trei băieţi: Brooklyn, Romeo, Cruz şi o fetiţă, pe nume Harper.

David Beckham a declarat că nu-i uşor să fii căsătorit şi a descris mariajul cu Victoria ca fiind o "muncă grea".

"Când ești căsătorit pentru o perioadă atât de lungă, cum este cazul nostru, este o muncă grea. Devine puțin mai complicat. Câteodată lucrurile mărunte fac cea mai mare diferență. Am observat asta cu copiii mei!", a declarat David Beckham pentru show-ul The Sunday Project.

image
Victoria şi David Beckham au trei băieţi şi o fatăfoto: Instagram

Declaraţiile fostului fotbalist au scos-o din minţi pe Victoria. O sursă a declarat pentru The Sun că fosta membră a trupei Spice Girls a plâns două zile şi s-a simţit ruşinată şi umilită de vorbele soţului ei. Ea ar fi spus că nu înţelege cum David poate fi atât de insensibil. Mai mult, un prieten de-al Victoriei a povestit că soţia lui David a plecat în Germania la o clinică specializată în tratarea tulburilor emoţionale.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
Tudor Chirilă (1) jpg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png