Tom Cruise, agăţat de avion la 700 de metri înălţime. Actorul își face propriile cascadorii

image
A sărit cu motocicleta din elicopter Fotografii: Profimedia/ EPA-EFE/ Gettyimages

Incredibil! Tom Cruise, 59 de ani, a realizat probabil cea mai periculoasă cascadorie din viaţa lui, duminică 28 noiembrie. Actorul a filmat o scenă în care apare legat de aripa unui avion biplan, pe cerul din Cambridge, în timp ce zboară cu capul în jos. Scena a fost turnată la aproape 700 de metri înălţime.

Tom Cruise le-a promis fanilor că se va retrage atunci când nu va mai putea să îşi facă singur cascadoriile. La 59 de ani, el continuă să şocheze sfindând gravitaţia şi legile fizicii. Recent a turnat o scenă ”imposibilă” pentru ultimul film din seria ”Misiune Imposibilă”.

image
A turat motorul pe străzile din Italia

Tom Cruise a fost surprins duminică în Cambridge, Marea Britanie, când s-a urcat pe aripa avionului Boeing B75N1 Stearman, produs în 1941 costumat în echipament de protecţie şi cu o cască în cap. El a decolat de pe aerodromul Duxford, din Cambridgeshire şi când a ajuns la 700 de metri înălţime a ieşit din cockpit, s-a târât pe una dintre aripile aeronavei şi s-a atârnat cu capul în jos în timp ce un pilot a realizat acrobaţii imposibile cu avionul de mici dimensiuni.

image
S-a luptat pe un tren în mişcare

Tom Cruise are licență de pilot de peste 30 de ani

În tot acest timp, Tom Cruise atârna într-un ham de siguranţă. După filmarea scenelor, Tom a revenit în cockpit şi a rea­­lizat personal aterizarea. Filmările au fost făcute pentru ”Misiune imposibilă 8”. Tom Cruise s-a antrenat să piloteze aeronava militară care a scris o pagină glorioasă de istorie în timpul celui de Al Doilea Război Mondial la începutul lunii octombrie. El are licenţă de pilot de mai bine de 30 de ani şi este extrem de pasionat să încerce diferite aparate de zbor. Între 2019 şi 2020 el a trecut printr-un coşmar din cauza pandemiei care i-a îngreunat realizarea filmului ”Misiune imposibilă 7”.Cruise, care are averea de 570 de milioane de dolari, a plătit din propriul buzunar 670.000 de dolari ca să închirieze un vas de croazieră pentru a duce întreaga echipă de filmare în Norvegia. A fost urmărit de blestemul bolii în Italia, Emiratele Arabe Unite şi chiar şi pe platourile de filmare din Anglia şi Irlanda. Primele şase filme din seria “Misiune: Imposibilă”, lansată în 1996, s-au bucurat de mare succes.

image
Sare de pe clădiri de parcă ar zbura

Tom Cruise, cascador profesionist

În plină pandemie, Tom Cruise îşi face singur cascadoriile periculoase la turnarea filmelor din seria ”Misiune: Imposibilă”. De-a lungul acestui an, el a fost surprins luptându-se pe un tren în viteză, sărind cu motocicleta dintr-un elicopter şi gonind cu motorul pe străzile înguste din Italia. La 59 de ani, el nu are nevoie de dublură. Cruise vrea să filmeze la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale în 2022 şi e în tratative avansate cu Elon Musk.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
atac nuclear FOTO Shutterstock buton nuclear
Hadis Najafi Foto Profimedia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg