Culmea bogăției! Beyonce i-a oferit soțului un avion în valoare de 40 de milioane de dolari!

Beyonce, 40 de ani, nu se uită la bani atunci când vine vorba de fericirea soțului ei Jay-Z, 52 de ani. Celebra cântăreață i-a făcut cadou soțului ei, un avion în valoare de 40 de milioane de dolari. 

Beyoncé   muziciană Vârstă: 39 de ani Avere: 400 mil  $ jpeg

Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au o avere comună de aproape două miliarde de dolari. În urmă cu zece ani i-a cumpărat lui Jay-Z de ziua tatălui un avion particular pe care recent l-a reconfigurat, crescându-i valoarea la 40 de milioane de dolari. Avionul are acum două dormitoare spațioase și o bucătărie de lux.

Beyoncé și Jay-Z și-au oferit reciproc o mulțime de cadouri generoase de-a lungul anilor. La urma urmei, ei sunt unul dintre cele mai faimoase și mai bogate cupluri din lume. Avionul privat pe care diva i l-a cumpărat recent soțului ei, de Ziua Tatălui, ar putea fi cel mai scump cadou pe care i l-a oferit vreodată.

Citește și Jennifer Lopez și Beyonce, transformare radicală de look! Au renunțat la părul lung

În centrul aeronavei Bombardier Challenger 850 Beyonce a amenajat un loc de joacă special pentru cei trei copii ai lor și a instalat un sistem de sonorizare de aproape 2 milioane $. Jay-Z are în conturi 1,3 miliarde $.

Beyonce a primit de la Jay-z o insulă privată

Beyoncé nu este singura care cumpără cadouri scumpe. Jay-Z i-a făcut celebrei sale soții sale o mulțime de cadouri, iar cel mai extravagant a fost insula privată în valoare de 20 de milioane de dolari pe care Beyonce a primit-o de ziua ei de naștere. Insula este situată în Florida Keys și are o suprafață de aproximativ 12,5 hectare. 

Indiferent de ocazie, este clar că Jay-Z și Beyoncé le place să-și cheltuiască milioanele sărbătorindu-se reciproc.

Citește și Beyonce și Jay Z ar putea scrie istorie la Premiile Oscar 2022!

Relația dintre Beyonce și Jay-z nu a fost întotdeauna numai lapte și miere. În 2014 au apărut primele zvonuri că Jay-Z e posibil să o fi înșelat pe celebra sa soție. Clipul în care sora lui Beyonce, Solange, a început să-l lovească pe Jay-Z într-un lift a scos la iveală că raperul fusese necredincios cântăreței.

În ciuda dificultăților, Beyonce și Jay-z au reușit să vindece rănile din relația lor și au decis să nu divorțeze. În urmă cu trei ani, solista a adus pe lume gemeni, un băiat și o fetiță, semn că mariajul dintre ea și Jay-Z merge de minune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net