Beyonce și Jay Z ar putea scrie istorie la Premiile Oscar 2022!

Ultima actualizare:

Beyonce și soțul ei, rapperul american Jay Z, demonstrează încă o dată că formează unul dintre cele mai puternice cupluri, și „acasă”, dar și în industria muzicală. Ambii au ajuns pe lista finaliștilor a Premiilor Oscar din 2022, și ar putea fi nominalizați pentru categoria „Cea mai bună melodie originală”. Iată cum ar putea scrie cei doi istorie!

Beyonce și Jay Z ar putea scrie istorie la Oscaruri.  Foto: Getty
Beyonce și Jay Z ar putea scrie istorie la Oscaruri. Foto: Getty

După bucuria inițială a grandioasei propuneri pentru nominalizare, Beyonce și Jay Z, ar putea avea parte și de câteva emoții pe parcursul ceremoniei de decernare a premiilor. Ambii sunt cu un pas mai aproape de fi nominalizați pe aceeași categorie, „Cea mai bună melodie originală” și, dacă vor primi nominalizarea, cuplul va scrie istorie.

Beyonce și Jay Z ar putea scrie istorie la Premiile Oscar 2022!

Și asta pentru că va fi pentru prima oară în istoria Oscarurilor când doi soți se vor lupta pentru același titlu, informează Variety. La ediția cu numărul 94 a premiilor Academiei au mai intrat pe lista finialiștilor și nume precum Billie Eilish și fratele ei Finneas, Ariana Grande, dar și câștigătoarea de anul trecut, H.E.R.

Lista cu cei 15 posibili candidați pentru nominalizarea finală a fost anunțată la data de 21 decembrie. Melodiile cu care se „vor bate” soții Carter sunt „Be Alive” a lui Beyonce și „Guns Go Bang”, semnată de soțul ei, Jay Z.

Votul pentru nominalizări va avea loc între 27 ianuarie și 1 februarie, iar după aceasta dată fanii celor doi vor putea să vadă dacă soții vor scrie sau nu istorie. Nominalizările finale vor fi anunțate la data de 8 februarie.

Beyonce s-a mai aflat în trecut pe lista finaliștilor pentru melodia „Spirit” din coloana sonoră a filmului Lion King, însă nici ea, nici Jay Z, nu au ajuns să fie nominalizați pentru o categorie a Premiilor Academiei. Beyonce însă a strâns, de-a lungul timpului, o multitudine de premii Grammy.

Iată că acum nu doar că au șansa să-și primească nominalizarea, dar există posibilitatea să o prmească în același timp, pentru aceeași categorie, transformându-se, astfel, în rivali!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net