Metoda prin care Kate Middleton păcălește vârsta! Zici că are 30 de ani, nu 40!

Kate Middleton este un adevărat beauty icon, motiv pentru care deseori apelează la diverse „artificii” pentru a părea mai tânără. Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani în urmă cu puțin timp, însă înfățișarea sa nu s-a schimbat mai deloc. Iată care este secretul său. 

kate middleton jpg jpeg
Kate Middleton arată spectaculos la 40 de ani! Pare o tinerică!

Kate Middleton este una dintre cele mai „vânate” personalități din Marea Britanie și, cumva, reușește să arate fără cusur chiar și în imaginile surprinse de paparazzi.

Citește și: Obiceiul adorabil al Reginei Elisabeta atunci când prințesa Charlotte vine în vizită

De la ținute atent alese, până la machiaj natural, realizat în conformitate cu noile tendințe, ducesa de Cambridge nu dezamăgește niciodată, iar look-urile sale ajung să servească drept sursă de inspirație pentru femei din întreaga lume.

Tocmai din acest motiv, specialiștii în domeniul frumuseții au încercat de-a lungul timpului să descifreze secretele de înfrumusețare pe care soția prințului William le-ar putea avea.

Motivul pentru care Kate Middleton și-a schimbat coafura. Noul stil o întinerește considerabil 

Recent, Kate Middleton a apelat la o schimbare, iar fanii au observat că buclele lejere pentru care ea opta în mod normal au fost înlocuite de o coafură în spatele căreia s-ar ascunde, de fapt, chiar motivul pentru care pare atât de tânără, în ciuda faptului că are deja 40 de ani.

Ducesa de Cambridge a spus „adio” nu doar buclelor lejere cu care ne-a obișnuit, ci și celorlalte coafuri pentru care a mai optat în ultimii ani. Motivul pentru care Kate Middleton nu își mai ține părul pe față, spun specialiștii, este un truc care o face să pară mai tânără. În ultima perioadă, ducesa de Cambridge a început să își aranjeze părul după urechi și în acest mod își evidențiază trăsăturile faciale. 

Citește și: Motivul emoționant pentru care Prințul William a încălcat protocolul regal!

Când vine vorba despre o astfel de coafură, atenția privitorului este îndreptată asupra pomeților, a formei feței și a liniei maxilarului, iar tenul persoanei care își coafează părul asemenea soției prințului William va părea mult mai luminos. 

„Faptul că-și poartă părul dat după urechi o ajută să-și scoată în evidență pomeții și linia maxilarului, îi arată mai bine tenul luminos și atrage atenția asupra ochilor ei, ceea ce îi oferă o strălucire tinerească.”, a dezvăluit Lily Jeffers, de profesie hair stylist, despre noul look al celebrei Kate Middleton.

stanga
dreapta
kate middleton
kate middleton colier scump getty 3 jpg
kate middleton
kate middleton colier scump getty jpg
Kate Middleton Anzac Day (7) jpg
Kate Middleton Anzac Day (4) jpg
kate middleton danemarca jpg
kate middleton jpg
kate middleton
kate middleton printul william jpg
kate  middleton jpg
kate middleton rochie jpg
kate middleton hp jpg
kate middleton jpeg
6 kate middleton profimedia 0643857257 jpg jpeg
kate middleton printul william 3 jpeg
2 kate middleton colier profimedia 0228599893 jpg jpeg
kate middleton gettyimages 486399947 jpeg
5 kate middleton jpg jpeg
kate middleton profimedia 0637970970 jpeg
4 kate middleton profimedia 0637970970 jpg jpeg
4 kate middleton shutterstock 1628782399 jpg jpeg

Ducesa de Cambridge, adepta principiului „less is more”

De altfel, Alteța Sa nu face excese în ceea ce privește machiajul și optează tot timpul pentru look-uri nu foarte complicate, care îi scot în evidență trăsăturile. Dacă în urmă cu ani buni era o fană a liniei de tuș, acum alege să folosească fard de ochi în nuanțe neutre, iar pomeții săi sunt accentuați cu ajutorul blush-ului și pudrei de contur.

Samantha Mercer, un cunoscut make-up artist a mărturisit că ducesa de Cambridge are o imagine bine pusă la punct și că preferă simplitatea. „Când nu este răsfățată de un make-up artist, ea are nevoie de ceva rapid și simplu, ceva ce poate face singură.

Cu tenul ei perfect, nu are nevoie de prea multă acoperire, ci de puțin iluminator în locurile potrivite și un strop de blush roz.”, a spus Samantha, despre preferințele lui Kate Middleton în materie de machiaj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png