Metoda prin care Kate Middleton păcălește vârsta! Zici că are 30 de ani, nu 40!

Ultima actualizare:

Kate Middleton este un adevărat beauty icon, motiv pentru care deseori apelează la diverse „artificii” pentru a părea mai tânără. Ducesa de Cambridge a împlinit 40 de ani în urmă cu puțin timp, însă înfățișarea sa nu s-a schimbat mai deloc. Iată care este secretul său. 

Kate Middleton arată spectaculos la 40 de ani! Pare o tinerică!
Kate Middleton arată spectaculos la 40 de ani! Pare o tinerică!

Kate Middleton este una dintre cele mai „vânate” personalități din Marea Britanie și, cumva, reușește să arate fără cusur chiar și în imaginile surprinse de paparazzi.

Citește și: Obiceiul adorabil al Reginei Elisabeta atunci când prințesa Charlotte vine în vizită

De la ținute atent alese, până la machiaj natural, realizat în conformitate cu noile tendințe, ducesa de Cambridge nu dezamăgește niciodată, iar look-urile sale ajung să servească drept sursă de inspirație pentru femei din întreaga lume.

Tocmai din acest motiv, specialiștii în domeniul frumuseții au încercat de-a lungul timpului să descifreze secretele de înfrumusețare pe care soția prințului William le-ar putea avea.

Motivul pentru care Kate Middleton și-a schimbat coafura. Noul stil o întinerește considerabil 

Recent, Kate Middleton a apelat la o schimbare, iar fanii au observat că buclele lejere pentru care ea opta în mod normal au fost înlocuite de o coafură în spatele căreia s-ar ascunde, de fapt, chiar motivul pentru care pare atât de tânără, în ciuda faptului că are deja 40 de ani.

Ducesa de Cambridge a spus „adio” nu doar buclelor lejere cu care ne-a obișnuit, ci și celorlalte coafuri pentru care a mai optat în ultimii ani. Motivul pentru care Kate Middleton nu își mai ține părul pe față, spun specialiștii, este un truc care o face să pară mai tânără. În ultima perioadă, ducesa de Cambridge a început să își aranjeze părul după urechi și în acest mod își evidențiază trăsăturile faciale. 

Citește și: Motivul emoționant pentru care Prințul William a încălcat protocolul regal!

Când vine vorba despre o astfel de coafură, atenția privitorului este îndreptată asupra pomeților, a formei feței și a liniei maxilarului, iar tenul persoanei care își coafează părul asemenea soției prințului William va părea mult mai luminos. 

„Faptul că-și poartă părul dat după urechi o ajută să-și scoată în evidență pomeții și linia maxilarului, îi arată mai bine tenul luminos și atrage atenția asupra ochilor ei, ceea ce îi oferă o strălucire tinerească.”, a dezvăluit Lily Jeffers, de profesie hair stylist, despre noul look al celebrei Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge, adepta principiului „less is more”

De altfel, Alteța Sa nu face excese în ceea ce privește machiajul și optează tot timpul pentru look-uri nu foarte complicate, care îi scot în evidență trăsăturile. Dacă în urmă cu ani buni era o fană a liniei de tuș, acum alege să folosească fard de ochi în nuanțe neutre, iar pomeții săi sunt accentuați cu ajutorul blush-ului și pudrei de contur.

Samantha Mercer, un cunoscut make-up artist a mărturisit că ducesa de Cambridge are o imagine bine pusă la punct și că preferă simplitatea. „Când nu este răsfățată de un make-up artist, ea are nevoie de ceva rapid și simplu, ceva ce poate face singură.

Cu tenul ei perfect, nu are nevoie de prea multă acoperire, ci de puțin iluminator în locurile potrivite și un strop de blush roz.”, a spus Samantha, despre preferințele lui Kate Middleton în materie de machiaj. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net