Obiceiul adorabil al Reginei Elisabeta atunci când prințesa Charlotte vine în vizită

Ultima actualizare:

Se știe că Regina Elisabeta a II-a o adoră extraordinar de mult pe Prințesa Charlotte. Monarhul de 96 de ani se comportă ca orice bunică afectuoasă atunci când nepoțica o vizitează și încearcă să-i facă pe plac micuței. 

Obiceiul adorabil al Reginei Elisabeta atunci când prințesa Charlotte vine în vizită
Obiceiul adorabil al Reginei Elisabeta atunci când prințesa Charlotte vine în vizită

Regina Elisabeta a II-a este, fără îndoială, o bunică și o străbunică devotată, în ciuda faptului că a fost una dintre cele mai ocupate femei din lume timp de mai multe decenii. 

Monarhul în vârstă de 96 de ani are patru copii, opt nepoți și 12 strănepoți, dar cea cu care rezonează cel mai mult este Prințesa Charlotte, fiica lui William și a lui Kate Middleton. 

Citește și Prințesa Charlotte calcă pe urmele străbunicii sale Elisabeta a II-a. Pasiunea care le unește

Ducesa Kate însăși a dezvăluit cât de entuziasmată este Regina Elisabeta a II-a atunci când nepoțeii ei vin în vizită și a spus că Maiestatea Sa le pregătește fiecăruia dintre ei o surpriză, pentru a-și manifesta dragostea. Este vorba de ,,dulciuri regale", pe care Regina Elisabeta a II-a le pune în camera fiecăruia dintre micuți, mai ales în încăperea Prințesei Charlotte, atunci când urmează să petreacă mai multe zile în compania Maiestății Sale. 

Regina Elisabeta a II-a lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva dulce în camera lor când mergem să stăm pentru mai multe zile, iar asta arată dragostea pe care o poartă familiei sale”, a afirmat Ducesa de Cambridge, potrivit Daily Mail

Regina Elisabeta a II-a are o relație specială cu Prințesa Charlotte

Kate a menționat și legătura specială dintre Regină și prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani. „Regina a fost foarte încântată că avem o fetiță. Cred că de îndată ce ne-am întors aici la Kensington, Maiestatea Sa a fost unul dintre primii noștri vizitatori aici.", a mai adăugat Kate Middleton. 

Citește și Momentul emoționant surprins între Kate și Prințesa Charlotte, la memorialul Prințului Philip

Pentru copiii regali, precum Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, a rămâne cu Regina ar putea însemna o vizită la Palatul Buckingham, sau pe domeniile Castelului Windsor, Castelul Balmoral sau Casa Sandringham.

Majestatea Sa Regina a făcut o apariție neașteptată la The Royal Windsor Horse Show pentru a-și urmări poneiul Balmoral Leia concurând și mai târziu a părut încântată când i s-a înmânat un trofeu pentru a sărbători victoria.

Surse au spus că planurile pentru competiție au fost concepute pentru a permite Reginei să participe într-o manieră cât mai confortabilă, deoarece problemele de sănătate nu-i mai permit să ia parte atât de des la evenimente. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net