Prințesa Charlotte calcă pe urmele străbunicii sale Elisabeta a II-a. Pasiunea care le unește

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a este o împătimită a echitației și a iubit dintotdeauna caii, iar acum strănepoata ei, micuța prințesă Charlotte, a făcut o adevărată pasiune pentru sportul preferat al Majestății Sale. 

Prințesa Charlotte calcă pe urmele străbunicii sale Elisabeta a II-a
Prințesa Charlotte calcă pe urmele străbunicii sale Elisabeta a II-a

Este bine cunoscut faptul că, din copilărie, Regina Elisabeta a II-a a iubit călăria, iar Majestatea Sa a fost fotografiată adesea de-a lungul anilor practicând cu entuziasm echitația. 

Regina Marii Britanii și-a urmat pasiunea până recent, când probleme de sănătate au copleșit-o. Toată viața Regina Elisabeta a iubit caii, iar acum strănepoata ei, Prințesa Charlotte, îi calcă pe urme, după ce a a făcut un hobby din călărie. 

Citește și Rochiile de top ale lui Kate Middleton. Cele mai frumoase piese vestimentare purtate de Ducesa de Cambridge

Micuța Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, a început să ia de ceva vreme lecții de echitație alături de frații ei, Prințul George și Prințul Louis.

Cei trei copiii ai prințului William au învățat foarte repede ceea ce este esențial în călărie și se antrenează adesea pe ponei, însă cea mai pasionată de echitație este micuța prințesă Charlotte, notează Daily Mirror

O sursă de la Palatul Buckingham a dezvăluit că Charlotte început să-și perfecționeze abilitățile în ceea ce privește călăria în timpul carantinei de anul trecut.

Prințul William a declarat că este „încântat” că micuța Charlotte a preluat acest hobby, după ce chiar el însuși a învățat să călărească în copilărie.

Regina este de mult cunoscută pentru dragostea ei pentru cai și a luat prima lecție de echitație la vârsta de trei ani.

Elisabeta a II-a a selectat opt ​​cai speciali pe care ea și familia regală i-au crescut și i-au antrenat de-a lungul anilor, ca într-un final să devina cei mai frumoși și mai buni cai de curse din Marea Britanie. 

Schimbul de replici emoționant între Kate Middleton și prințesa Charlotte

Regina Elisabeta a comemorat pe 29 martie unul dintre cele mai triste evenimente din viața sa și anume trecerea în neființă soțului ei, Prințul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani, în 2021. 

Membrii ai Casei Regale și reprezentanți ai presei britanice au luat parte la memorialul Prințului Philip. Jurnaliștii prezenți au surprins un dialog extrem de emoționant între Prințesa Charlotte și mama ei, ducesa Kate Middleton. 

Citește și Ducii de Cambridge, extrem de eleganți la memorialul Prințului Philip. Ce brand celebru este rochia purtată de Kate

Prințesa de doar șase ani o ținea de mână pe mama ei, Kate, însă Charlotte era ușor speriată de anvergura momentului și de numărul mare de persoane prezente. Copila avea un chip forte serios și o atitudine sobră, în ton cu evenimentul. Kate Middleton a făcut un gest foarte emoționant pentru a o face pe Charlotte să se simtă cât mai confortabil.

Ducesa s-a uitat la prințesa Charlotte și i-a spus ,,poți zâmbi", iar Kate a afișat un zâmbet larg care a liniștit-o pe micuță și i-a dat de înțeles că este în regulă să se poarte firesc, chiar dacă se află la un eveniment de comemorare. Filmulețul poate fi vizionat AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net