Regina Elisabeta are noi probleme de s─ân─âtate. Va lipsi de la un eveniment important

10 mai 2022

Regina Elisabeta a II-a, 96 de ani, va lipsi anul acesta din plenul Parlamentului britanic, unde trebuia s─â marcheze deschiderea anului parlamentar cu un discurs tradi╚Ťional.

Regina Elisabeta a II a (10) jpg
Regina Elisabeta a II-a are 96 de ani, s─ân─âtatea fiindu-i influen╚Ťat─â de probleme specifice v├órstei

Este pentru prima dat─â c├ónd Regina Elisabeta a II-a lipse╚Öte de la acest eveniment, ├«n ultimii 59 de ani, motivul fiind ÔÇ×problemele de mobilitateÔÇŁ, conform publica╚Ťiei britanice Daily Mail.

Discursul va fi sus╚Ťinut de Prin╚Ťul Charles

Astfel, fotoliul rezervat Reginei va r─âm├óne gol pe ├«ntreaga durat─â a ceremoniei, iar sarcina de a sus╚Ťine discursul inaugural, din Parlament, ├«i va reveni mo╚Ötenitorului tronului Regatului Unit, Prin╚Ťul Charles, fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a.

Cite╚Öte ╚Öi: Prin╚Ťul Harry ╚Öi Prin╚Ťul Charles, conversa╚Ťie ┬źfor╚Ťat─â┬╗? ├Änt├ólnirea ciudat─â pe care au avut-o cei doi

Pentru a sus╚Ťine imaginea Casei Regale a Marii Britanii, Charles va fi ├«nso╚Ťit ╚Öi de fiul acestuia, Prin╚Ťul William.

Medicii i-au recomandat s─â nu participe

Decizia de a anula discursul Reginei nu a fost una u╚Öoar─â, suverana insist├ónd s─â mearg─â ├«n Parlament. Medicii acesteia, ├«ns─â, au fost de alt─â p─ârere, Elisabeta a II-a fiind nevoit─â s─â renun╚Ťe la mai multe activit─â╚Ťi pentru a-╚Öi proteja s─ân─âtatea fragil─â, influen╚Ťat─â de v├órsta ├«naintat─â.

stanga
dreapta
Regina Elisabeta a II a (8) jpg
regina elisabeta
3 regina elisabeta profimedia 0434965784 jpg jpeg
regina elisabeta (5) jpg
regina elisabeta (1) jpg
regina elisabeta (2) jpg
elisabeta profimedia 0334178264 jpg
regina elisabeta
elisabeta a II-a
regina elisabeta
kate middleton regina elisabeta afp jpg
Regina Elisabeta Justin trudeau jpg
regina elisabeta jpg

Regina a ├«mplinit 96 de ani luna trecut─â, Elisabeta a II-a fiind monarhul cu cea mai lung─â domnie din istoria Angliei. Ea a mai lipsit de la discursul de deschidere a activit─â╚Ťii parlamentare britanice ├«n anii 1959 ╚Öi 1963, fiind gravid─â.

A renun╚Ťat la purtarea coroanei

├Än trecut, Elisabeta a II-a a solicitat modificarea formalit─â╚Ťilor din cadrul ceremoniei. Protocolul impunea ca Suverana s─â poarte Coroana Imperial─â de Stat ╚Öi roba ceremonial─â, aceste detalii fiind excluse, din cauza greut─â╚Ťii considerabile a pieselor.

Anul trecut, de exemplu, ceremonia a fost scurtat─â, motivul fiind m─âsurile de protec╚Ťie impuse de pandemie.

Cite╚Öte ╚Öi: Cui ├«i r─âspunde regina Elisabeta tot timpul la telefon. Sunt doar dou─â persoane! Nu este vorba despre William sau Charles

Ceremonia de deschidere a Parlamentului Marii Britanii marcheaz─â debutul activit─â╚Ťii parlamentarilor, iar, Suveranului ├«i revine sarcina de a sus╚Ťine, ├«n cadrul unui discurs tradi╚Ťional, obiectivele ╚Öi politicile principale ale Guvernului, ├«n fa╚Ťa parlamentarilor.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg