Regina Elisabeta a II-a, ├«n pericol, dup─â o gaf─â uria╚Ö─â a solda╚Ťilor de la Castelul Windsor

Eroare inacceptabil─â de securitate la Castelul Windsor, re┼čedin┼úa Reginei Elisabeta a II-a. G─ârzile care protejeaz─â cel mai mare ┼či cel mai vechi castel locuit din lume au fost p─âc─âlite de parc─â n-ar fi avut niciun fel de experien╚Ť─â. Gafa uimitoare a solda╚Ťilor i-a uluit pe britanici.

regina elisabeta jpg
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, în pericol, din cauza unui impostor

Un impostor deghizat ├«n preot a reu╚Öit s─â intre ├«n caz─ârmile Armatei Regale, aflate l├óng─â castelul preferat al reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, b─ârbatul a petrecut toat─â noaptea acolo ╚Öi a ajuns s─â bea cu ofi╚Ťerii, scrie The  Sun. Povestea, aproape comic─â, s-a petrecut la mijlocul s─âpt─âm├ónii trecute.

G─ârzile Coldstream de l├óng─â Castelul Windsor au ar─âtat o neglijen╚Ť─â impardonabil─â. Ace╚Ötia l-au l─âsat pe impostor s─â p─âtrund─â, dup─â ce b─ârbatul ar fi spus c─â este un prieten al preotului de la unitate.

Surprinz─âtor, solda╚Ťii i-au permis s─â intre ├«n curtea castelului regal, f─âr─â s─â-i cear─â niciun act de identitate sau vreo acreditare. Practic, vigilen╚Ťa g─ârzilor din acea zi era plecat─â ├«n vacan╚Ť─â. ├Än aceste condi╚Ťii, aproape oricine ar fi avut o deghizare mediocr─â ar fi putut ÔÇ×vizitaÔÇŁ castelul. Dar s─â ne ├«ntoarcem, totu╚Öi, la detaliile ├«nt├ómpl─ârii, pentru c─â acestea sunt ame╚Ťitoare.

Vezi ╚Öi Regina Elisabeta ├«ncepe dimine╚Ťile la fel, de zeci de ani! Ce m─ân├ónc─â suverna

Impostorul care a p─âtruns la Castelul Winsdsor s-a deghizat ├«n preot ╚Öi a min╚Ťit c─â a primit o medalie ├«n r─âzboi

Dup─â cum spunem, solda╚Ťii de la castelul unde locuie╚Öte Regina Elisabeta au avut o zi proast─â. Ace╚Ötia au fost min╚Ťi╚Ťi cu neru╚Öinare de preotul fals, care a ajuns s─â le zic─â c─â a fost instruit ca pilot care testeaz─â scaunul de catapultare al avioanele de lupt─â. Mai mult, acesta ╚Öi-a permis s─â le spun─â solda╚Ťilor c─â a primit transplanturi de organe rezistente la for╚Ťa gravita╚Ťional─â.

regina elisabeta porecle jpeg
Regina Elisabeta a II-a

Intrusul a relatat multe pove╚Öti fantasmagorice ├«n timp ce ╚Öi-a petrecut noaptea ├«n cazarma ofi╚Ťerilor. Culmea, g─ârzile de la Castelul Windsor au continuat s─â nu b─ânuiasc─â nimic, nici m─âcar c├ónd impostorul s-a l─âudat c─â a primit o medalie pentru curaj ├«n r─âzboiul din Irak.

Abia diminea╚Ť─â, dup─â ce b─ârbatul ╚Öi-a m├óncat micul dejun, a ├«nceput s─â sune alarma de securitate de la castel.

B─ârbatul care a ajuns aproape de locuin╚Ťa Reginei Elisabeta era ├«n aten╚Ťia poli╚Ťiei locale

Dup─â ce a fost desconspirat, b─ârbatul nu a fost arestat, dar Ministerul Ap─âr─ârii a lansat de urgen╚Ť─â o anchet─â privind ├«nc─âlcarea securit─â╚Ťii. Surse celor de la TalkTV au declarat c─â b─ârbatul era cunoscut de poli╚Ťia local─â ca av├ónd probleme de s─ân─âtate mintal─â.

Poli╚Ťia a confirmat c─â a fost chemat─â ├«n caz─ârmile de la Castelul Windsor, ├«n diminea╚Ťa zilei de 27 aprilie. Conform celor de la The Sun, preotul fals n-a ├«nt├ómpinat nicio problem─â ├«n a intra ├«n unitatea ├«n care se afl─â g─ârzile Coldstream, care o protejeaz─â pe Regina Elisabeta.

Cite╚Öte ╚Öi Prin╚Ťul Harry, acuzat c─â a min╚Ťit despre rela╚Ťia sa cu Regina Elisabeta

ÔÇ×B─ârbatul a ap─ârut la poart─â, ╚Öi-a spus numele ╚Öi a pretins a fi un prieten al preotului unit─â╚Ťii. Apoi a fost invitat ├«n interior ╚Öi i s-a oferit ceva de m├óncare. ├Än c├óteva ore a ajuns s─â bea cu ofi╚Ťerii ├«n bar. Spunea o mul╚Ťime de pove╚Öti, iar solda╚Ťii se bucurau de prezen╚Ťa lui. 

Abia mai t├órziu, c├ónd a ├«nceput s─â vorbeasc─â despre modul ├«n care a lucrat ca pilot de testare a scaunului de catapultare, b─âie╚Ťii au ├«nceput s─â devin─â suspicio╚ÖiÔÇŁ, a relatat o surs─â a celor de la Talk TV.

├Än cele din urm─â, povestea s-a ├«ncheiat cu bine. Dup─â un somn binemeritat, impostorul a fost depistat ╚Öi escortat ├«n afara unit─â╚Ťii unde stau g─ârzile care o protejeaz─â (sau ar trebui s─â o protejeze) pe Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii ┼či Irlandei de Nord. 

stanga
dreapta
regina elisabeta
regina elisabeta
1 regina elisabeta jpg jpeg
3 regina elisabeta profimedia 0434965784 jpg jpeg
regina elisabeta (2) jpg
regina elisabeta printesa anne jpg
regina elisabeta a ii a4 jpg
regina elisabeta a ii a6 jpg
regina elisabeta si printul william
regina elisabeta jpg
regina elisabeta jpg
regina elisabeta a iia jpg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
silviu silvius prigoana jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg