Regina Elisabeta a II-a, în pericol, după o gafă uriașă a soldaților de la Castelul Windsor

Ultima actualizare:

Eroare inacceptabilă de securitate la Castelul Windsor, reşedinţa Reginei Elisabeta a II-a. Gărzile care protejează cel mai mare şi cel mai vechi castel locuit din lume au fost păcălite de parcă n-ar fi avut niciun fel de experiență. Gafa uimitoare a soldaților i-a uluit pe britanici.

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, în pericol, din cauza unui impostor

Un impostor deghizat în preot a reușit să intre în cazărmile Armatei Regale, aflate lângă castelul preferat al reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, bărbatul a petrecut toată noaptea acolo și a ajuns să bea cu ofițerii, scrie The  Sun. Povestea, aproape comică, s-a petrecut la mijlocul săptămânii trecute.

Gărzile Coldstream de lângă Castelul Windsor au arătat o neglijență impardonabilă. Aceștia l-au lăsat pe impostor să pătrundă, după ce bărbatul ar fi spus că este un prieten al preotului de la unitate.

Surprinzător, soldații i-au permis să intre în curtea castelului regal, fără să-i ceară niciun act de identitate sau vreo acreditare. Practic, vigilența gărzilor din acea zi era plecată în vacanță. În aceste condiții, aproape oricine ar fi avut o deghizare mediocră ar fi putut „vizita” castelul. Dar să ne întoarcem, totuși, la detaliile întâmplării, pentru că acestea sunt amețitoare.

Vezi și Regina Elisabeta începe diminețile la fel, de zeci de ani! Ce mănâncă suverna

Impostorul care a pătruns la Castelul Winsdsor s-a deghizat în preot și a mințit că a primit o medalie în război

După cum spunem, soldații de la castelul unde locuiește Regina Elisabeta au avut o zi proastă. Aceștia au fost mințiți cu nerușinare de preotul fals, care a ajuns să le zică că a fost instruit ca pilot care testează scaunul de catapultare al avioanele de luptă. Mai mult, acesta și-a permis să le spună soldaților că a primit transplanturi de organe rezistente la forța gravitațională.

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a

Intrusul a relatat multe povești fantasmagorice în timp ce și-a petrecut noaptea în cazarma ofițerilor. Culmea, gărzile de la Castelul Windsor au continuat să nu bănuiască nimic, nici măcar când impostorul s-a lăudat că a primit o medalie pentru curaj în războiul din Irak.

Abia dimineață, după ce bărbatul și-a mâncat micul dejun, a început să sune alarma de securitate de la castel.

Bărbatul care a ajuns aproape de locuința Reginei Elisabeta era în atenția poliției locale

După ce a fost desconspirat, bărbatul nu a fost arestat, dar Ministerul Apărării a lansat de urgență o anchetă privind încălcarea securității. Surse celor de la TalkTV au declarat că bărbatul era cunoscut de poliția locală ca având probleme de sănătate mintală.

Poliția a confirmat că a fost chemată în cazărmile de la Castelul Windsor, în dimineața zilei de 27 aprilie. Conform celor de la The Sun, preotul fals n-a întâmpinat nicio problemă în a intra în unitatea în care se află gărzile Coldstream, care o protejează pe Regina Elisabeta.

Citește și Prințul Harry, acuzat că a mințit despre relația sa cu Regina Elisabeta

„Bărbatul a apărut la poartă, și-a spus numele și a pretins a fi un prieten al preotului unității. Apoi a fost invitat în interior și i s-a oferit ceva de mâncare. În câteva ore a ajuns să bea cu ofițerii în bar. Spunea o mulțime de povești, iar soldații se bucurau de prezența lui. 

Abia mai târziu, când a început să vorbească despre modul în care a lucrat ca pilot de testare a scaunului de catapultare, băieții au început să devină suspicioși”, a relatat o sursă a celor de la Talk TV.

În cele din urmă, povestea s-a încheiat cu bine. După un somn binemeritat, impostorul a fost depistat și escortat în afara unității unde stau gărzile care o protejează (sau ar trebui să o protejeze) pe Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net