Momentul emoționant surprins între Kate și Prințesa Charlotte, la memorialul Prințului Philip

Ultima actualizare:

Ducii de Cambridge au participat marți, 29 martie, la ceremonia de comemorare a Prințului Philip, alături de doi dintre cei trei copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte. Reporterii foto prezenți și ei la eveniment au surprins un schimb adorabil de replici între Ducesa Kate și fiica ei de 6 ani. Iată despre ce este vorba!

Ducesa Kate și Prințesa Charlotte, la memorialul Prințului Philip Foto: EPA/EFE
Ducesa Kate și Prințesa Charlotte, la memorialul Prințului Philip Foto: EPA/EFE

În cadrul memorialului Prințului Philip, consortul Reginei Elisabeta a II-a care s-a stins din viață în decursul anului trecut, strănepoata acestuia a împărtășit un moment emoționant cu mama ei, Ducesa Kate.

Momentul emoționant surprins între Kate și Prințesa Charlotte, la memorialul Prințului Philip

Camerele de filmat au surprins discuția drăguță dintre Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, care a pășit în cadrul ceremoniei puțin speriată de întreaga situație.

Charlotte a intrat de mână cu mama ei la Westminster Abbey, acolo unde a fost orgnizată slujba de comemorare a Prințului consort, cu un chip crispat și o atitudine sobră, având în vedere evenimentul.

Kate Middleton a observat rapid comportamentul fetiței sale și a asigurat-o că este în regulă să zâmbească și să se comporte firesc, chiar dacă este vorba de o ceremonie de comemorare. „Poți zâmbi”, i-a spus Kate fiicei ei, iar Ducesa la rândul său a prezentat un zâmbet larg în timp ce se îndrepta spre Westminster Abbey. Filmulețul poate fi vizionat AICI.

Momentul a ajuns ulterior și în mediul online și a fost comentat de internauți și clasificat drept „dulce” și „emoționant”, scoțând din nou la iveală atenția pe care Ducesa de Cambridge o acordă familiei sale.

Citește și: Ducii de Cambridge, extrem de eleganți la memorialul Prințului Philip. Ce brand celebru este rochia purtată de Kate

Ducii de Cambridge și cei doi copii ai lor s-au prezentat în cadrul evenimentului în ținute elegante, alese în mod special pentru această zi, având în vedere că toți cei patru membrii ai familiei regale britanice s-au asortat, purtând outfit-uri în aceeași nuanță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net