Kate Middleton, omagiu pentru Prințesa Diana, la Jubileul de Platină

Ultima actualizare:

În Marea Britanie au început evenimentele care marchează 70 de ani de la urcarea pe tronul Regatului Unit a Reginei Elisabeta a II-a. Pentru evenimentul special, Prințul Harry și Meghan Markle au revenit în Marea Britanie, în ciuda faptului că relația lor cu familia regală nu este una tocmai bună. Cea care a atras toate privirile a fost, așa cum ne-am fi așteptat, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că numele lui Kate Middleton a devenit sinonim cu eleganța. Ducesa de Cambridge știe să își aleagă întotdeauna ținutele potrivite pentru evenimentele la care participă. Nu a dat greș nici joi, 2 iunie, când a ales o ținută semnată Alexander McQueen pentru participarea la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Ce pregătiri s-au făcut pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a 

Kate Middleton s-a deplasat, într-o caleașcă, alături de soția Prințului Charles, spre parada care va avea loc la Palatul Buckingham. Atât Kate, cât și Camila au strălucit, la propriu, dar și la figurat, pentru că au ales ținute în nuanțe deschise. În trăsură au fost însoțite de către copii cuplului Kate Middleton-Prințul William.

Cei trei s-au simțit comod, în ciuda faptului că mii de oameni s-au îngrămădit de-o parte și de alta pentru a-i vedea pe membrii Casei Regale. George, Charlotte și Louis au salutat mulțimea politicos și au împărțit zâmbete în stânga și în dreapta. 

Vezi și: Prepară și tu rețetele de la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a 

Revenind la Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a purtat o ținută complet albă, semnată de Alexander McQueen, în valoare de trei mii de lire sterline. Părul l-a avut strâns într-un coc sofisticat, iar machiajul a fost unul minimal.

Kate Middleton a purtat bijuterii din colecția Prințesei Diana 

A ales o pălărie marca Philip Treacy și a purtat o pereche de cercei cu safire și diamante, din colecția Prințesei Diana, despre care se crede că ar fi primit-o cadou de la William, înainte de a-i deveni soție. 

Kate a purtat și un colier din colecția Dianei. Anterior, ea s-a afișat cu acest colier în timpul primei recepții la Palatul Buckingham după izolare în 2020, când i-a întâmpinat pe președintele Volodimir Zelenski și pe soția acestuia, Olena. 

În această dimineață, Prințul William și Kate au spus că „așteaptă cu nerăbdare să sărbătorească” Jubileul de Platină al Reginei înainte de primul lor angajament comun oficial împreună cu Harry și Meghan de când Ducii de Sussex au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net