Meghan Markle, decizie neașteptată în relația tensionată cu tătal ei

Ultima actualizare:

Meghan Markle a luat o decizie importantă în relația convulsionată pe care o are cu tatăl ei. Ducesa de Sussex nu a vorbit cu acesta de mai bine de patru ani. Recent, Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, a suferit un accident vascular cerebral.

Boala schimbă complet întreg universul unei persoane. Din păcate, de multe ori doar tragediile reunesc oameni pierduți. Așa pare că se va întâmpla și în povestea dramatică dintre Ducesa de Sussex și tătăl ei.

După lungă perioadă de vreme, soția prințului Harry e hotărâtă să închidă un episod întunecat din viața ei. Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, a luat deja legătura cu apropiații tatălui ei, după ce a aflat că acesta a fost externat din spital, conform celor de la The Mirror.

Citește și Meghan Markle, scandal cu sora Samantha: „Să îi fie rușine”

„Mă simt extrem de recunoscător și știu cât de norocos sunt să fiu în viață. Vreau să le mulțumesc tuturor, în special medicilor și asistentelor minunate care mi-au salvat viața. Am fost profund emoționată de mesajele de dragoste pe care le-am primit din toată lumea. Nu pot să vorbesc acum, dar muncesc din greu și le voi mulțumi oamenilor cum se cuvine când voi putea", a precizat tatăl lui Meghan, după ce a ieșit din spital.

Meghan Markle vrea să reia legătura cu tatăl ei. Cei doi n-au vorbit de 4 ani

Fost regizor la Hollywood, Thomas Markle a suferit un accidentul vascular cerebral sever cauzat de un cheag de sânge pe partea dreaptă a creierului. Dacă starea lui s-ar fi înrăutățit, prezența lui Meghan la festivitățile Jubileului de Platină al Reginei ar fi putut fi pusă sub semnul întrebării. Exista posibilitatea ca aceasta să-și scurteze călătoria în Marea Britanie pentru a fi alături de el, conform sursei citate.

Citește și Meghan Markle, desființată după ce a vizitat locul masacrului din Texas

„În ciuda relației rupte, Meghan este îngrijorată. Vrea să știe dacă există vreo modalitate de a-și contacta tatăl în privat, fără ca cealaltă familie a acestuia să știe despre asta sau să se implice", a precizat o sursă a publicației The Mirror.

Totodată, se pare că soția prințului Harry este îngrijorată că ar trebui să comunice cu frații ei vitregi, Thomas Jr, în vârstă de 55 de ani, și Samantha, în vârstă de 57 de ani, pentru a lua legătura cu tatăl ei. Relația dintre aceștia este una foarte tensionată. De altfel, sora vitregă a lansat un proces de defăimare împotriva lui Meghan, în urmă cu ceva timp.

Tatăl lui Meghan Markle nu și-a întâlnit niciodată nepoții

Relația lui Meghan cu tatăl ei s-a distrus după mai mult episoade tensionate. Thomas a publicat o scrisoare pe care fiica sa i-a trimis-o și, printre altele, a jignit familia regală britanică în repetate rânduri. Apoi, cireșa de pe tort s-a petrecut în preajma nunții cu Harry, în 2018. Atunci, Meghan Markle a decis să se îndepărteze complet de părintele ei după un scandal în care bărbatul a fost implicat, cu paparazzi.

Thomas a susținut ulterior că Meghan nu a răspuns încercărilor sale de a o contacta. Tatăl lui Meghan Markle nu l-a întâlnit niciodată pe soțul acesteia, Harry, și nici pe micuții Archie și Lilibet. Momentul unei eventuale reîmpăcări ar fi unul foarte potrivit, în condițiile în care fetița ducilor de Sussex va împlini vârsta de 1 an, sâmbăta viitoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net