Controversă la Casa Regală! Kate Middleton și Prințul William, protagoniști

Casa Regală a Marii Britanii a reprezentat dintotdeauna un subiect amplu dezbătut. Membrii familiei regale s-au aflat adesea în centrul controverselor, iar Regina Elisabeta a II-a a trebuit să ia decizii importante pentru a nu păta imaginea monarhiei britanice. De această dată, Kate Middleton și Prințul William sunt protagoniștii unor zvonuri nu tocmai plăcute. 

image
Prințul George și Prințesa Charlotte merg la aceeași școală Sursă foto: Gettyimages

Kate Middleton și Prințul William sunt părinții a trei copii: George, în vârstă de opt ani, Charlotte, de șapte ani și a mezinului Louis, de doar patru anișori. Ca orice părinți grijulii, ducii de Cambridge își doresc ce este mai bine pentru cei mici, așadar nu este de mirare că au ales să îi trimită la o școală foarte apreciată din sudul Londrei pentru care plătesc anual nu mai puțin de 24 de mii de lire sterline. 

stanga
dreapta
Printesa Charlotte jpg
Printesa Charlotte 3 jpg
Prințesa Charlotte (3) jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
printesa charlotte gettyimages 1166043151 1 jpeg
1 printul george jpg jpeg
2 printul george jpg jpeg
printul george jpeg
printul george gettyimages 843621640 jpeg
printul louis (2) jpg
printul louis (3) jpg
printul louis (1) jpg
printul louis (4) jpg
Kate Middleton şi Prinţul William au împreună trei copii, George, Charlotte şi Louis jpeg
Kate Middleton garden party (11) jpg
kate middleton 2 jpg

Citește și: Imagini superbe cu Prințesa Charlotte, de ziua ei 

În ciuda faptului că Prințul William și Kate Middleton își doresc că George și Charlotte să nu aibă parte de un tratament preferențial doar pentru că provin dintr-o familie regală, acest lucru se întâmplă încă din momentul în care copiii au părăsit locuința și au urcat în mașina, cu șofer persoanal, care îi conduce spre cursuri.

Potrivit publicației britanice Dailymail, părinții copiilor care învață la aceeași școală în care studiază George și Charlotte sunt nemulțumiți de atitudinea pe care o au șoferii Casei Regale a Marii Britanii. Conform părinților, șoferii blochează calea de acces în curtea școlii și nu țin cont de ceilalți părinți sosiți să-și aducă sau să-și ia micuții de la ore. 

Vezi și: Ce reguli trebuie să urmeze Prințesa Charlotte la noua școală

Cei nemulțumiți susțin că i-au rugat pe bodyguarzi să nu mai staționeze fix în dreptul căii de acces, dar ei nu și-au schimbat deloc atitudinea. Palatul Kensington nu a dorit să facă comentarii pe marginea protocoalelor pe care le respectă pentru a oferi siguranță membrilor săi, subliniază Dailymail. 

Școala la care învață George și Charlotte are taxe imense anuale 

Școala pe care o frecventează atât Prințul George, cât și sora sa, Prințesa Charlotte, se numește Thomas's Battersea, iar taxa anuală pe care trebuie să o plătească părinții este una considerabilă. Ea variază între 21 de mii de lire sterline și 24 de mii de lire sterline. Așadar, Kate Middleton și Prințul William plătesc peste 42 de mii de lire, în fiecare an, pentru cursurile lui George și ale Prințesei Charlotte.

Școala se mândrește cu faptul că are un curriculum variat și pune la dispoziția elevilor o multitudine de activități interesante. Copiii pot studia aici limba franceză sau face primii pași în arta baletului, se artă pe site-ul oficial al instituției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg