Ce reguli trebuie să urmeze Prințesa Charlotte la școală. Nu are voie să aibă un „cel mai bun prieten”

Ultima actualizare:

După perioada vacanței de Crăciun, copiii urmează să se întoarcă la școală, acolo unde regulile pandemiei permit acest lucru, bineînțeles. Însă aceștia sunt, cu siguranță, dornici să se revadă cu colegii lor și să își povestească cum au decurs sărbătorile și ce cadouri au primit. Același lucru este valabil și pentru copiii Ducilor de Cambridge, însă regulile diferă puțin în cazul lor. Iată de ce!

Ce reguli trebuie să urmeze Prințesa Charlotte la școală Foto: Getty
Ce reguli trebuie să urmeze Prințesa Charlotte la școală Foto: Getty

Același lucru li se aplică și copiilor din familia regală britanică, Prințul George și Prințesa Charlotte, care învață la școala Thomas's Battersea. Însă dacă restul colegilor lor abia așteaptă să intre în pauză de la ore cu „prietenul lor cel mai bun”, regulile sunt puțin diferite pentru cei doi.

De ce nu au voie Prințul George și Prințesa Charlotte să aibă un „cel mai bun prieten” la școală

Un expert regal a dezvăluit că Prințesa Charlotte, care este în clasa a 2-a, nu „are voie” să aibă un prieten cel mai bun, din mai multe motive. Jane Moore a explicat că regulile sunt destul de strictte la școala unde e înscrisă Prințesa, probabil din dorința de a nu discrimina și de a nu se simți nimeni exclus. Astfel, școala se concentrează să îi învețe pe copii să fie prieteni cu toată lumea, nu doar cu o persoană pe care să o considere cea mai apropiată.

„Acolo nu te încurajează să ai un cel mai bun prieten..E o regulă potrivit căreia dacă îi organizezi o petrecere copilului tău, ori inviți toată clasa lui, ori nu mai inviți pe nimeni dintre colegii săi. E o regulă destul de bună pentru a nu te simți exclus..

Au afișe peste tot prin școală cu „Fii bun!”, este motto-ul școlii. E o școală foarte bună, de altfel. Se concentrează pe bunătatea fiecăruia, iar grija celor de acolo pentru copii este uimitoare”, a dezvăluit expertul, potrivit Cosmopolitan.

Dar, potrivit expertului, nu doar copiii Ducilor de Cambridge sunt cei de la care se așteaptă să se împrietenească cu toată lumea, ci și părinții lor sunt încurajați să se implice. „Este o școală care se așteaptă cu adevărat la implicarea părinților”, a subliniat Moore.

„Părinții sunt foarte implicați în școală, așa că si ei [Kate Middleton și Prințul William] vor fi la fel.” Nu e de mirare atunci că Ducele și Ducesa de Cambridge sunt adesea fotografiați lăsând copiii la școală. În special, în prima zi de școală a lui Charlotte, în vârstă de șase ani, Kate a avut câteva cuvinte emoționante de încurajare pentru fiica ei, spunându-i: „George îți va arăta drumul”.

Potrivit Hello! magazine, George este un frate extrem de implicat și o caută în mod regulat pe sora sa mai mică la școala lor, unde se află în prezent în anul patru. „Prințul George este un frate mai mare foarte protector și drăguț”, a spus biograful regal Penny Junor. „Sunt sigur că va avea grijă de sora lui mai mică și va fi foarte mândru să-i arate cum stau lucrurile”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net