Imagini superbe cu Prințesa Charlotte, de ziua ei. Zâmbetul ei te va topi

Simpatică prințesă Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a lui William, a împlinit şapte ani, în 2 mai, iar evenimentul a fost marcat cu câteva fotografii superbe publicate de Palatul Kensington. Pozele au fost făcute de mama ei, ducesa de Cambridge, în Norfolk, în acest weekend, scrie BBC.

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Foto: Twitter
Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Foto: Twitter

Ca de obicei, fiecare fotografie sau apariție publică a lui Charlotte provoacă un val de emoție în presă și în rândul societății. Nici imaginile publicate luni, 2 mai, nu vor dezamăgi. Prinţesa apare într-un câmp magic de flori albastre. Zâmbetul larg și elegant a lui Charlotte poate fi admirat printre clopoţei.

Într-o altă fotografie, fiica lui Kate Middleton şi a ducelui de Cambridge își ține în brațe faimosul cățel, un cocker spaniol pe nume Orla. Acesta a fost adoptat în 2020.

Mama ei, Catherine, este pasionată de fotografie și membră în ”Royal Photographic Society”. Pozele făcute de Ducesa de Cambridge au fost lansate în mod regulat, pentru a marca zilele de naștere ale copiilor ei.

Cine este Prințesa Charlotte? Fiică a lui Kate Middleton este a patra în linia succesorală la tronul britanic

Prințesa Charlotte de Cambridge s-a născut la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St Mary's din Paddington, centrul Londrei, pe 2 mai 2015. Charlotte este fiica Prințului William, Duce de Cambridge și a soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge.

Micuţa ocupă locul al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după bunicul, tatăl și fratele ei mai mare, Prințul George. Prințesa Charlotte mai are un frate, pe prinţul Louis, în vârstă de patru ani.

Vezi și Salariul uriaș pe care îl câștigă dădaca care are grijă de copiii Ducilor de Cambridge

Familia Cambridge îşi petrece cea mai mare parte a timpului la casa lor din Norfolk, iar aparițiile prințesei sunt mereu mediatizate din plin. Recent, Charlotte a fost văzută în public de două ori. În martie, ea a fost la Westminster Abbey împreună cu părinţii ei şi prinţul George pentru slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh. De asemenea, cei patru au participat şi la o slujbă de Duminica Paştelui, la Capela St George din Windsor, un eveniment la care Prințesa Charlotte a reușit să atragă toate privirile celor prezenți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net