Salariul uriaș pe care îl câștigă dădaca copiilor Ducilor de Cambridge! Unde a studiat bona

Ultima actualizare:

Având mai mereu îndatoriri regale și întâlniri la care trebuie să participe, Ducii de Cambridge au luat decizia de a angaja o bonă pentru cei mici, atunci când aceștia nu îi pot însoți în cadrul evenimentelor. Și, dacă v-ați pus măcar o dată întrebarea „Cât poate să câștige o bonă?”, ei bine, salariul dădacei din Marea Britanie s-ar putea să vă surprindă!

Ducii de Cambridge au angajat în urmă cu mai mulți ani o bonă pentru copiii lor Foto: Arhivă
Ducii de Cambridge au angajat în urmă cu mai mulți ani o bonă pentru copiii lor Foto: Arhivă

Ducele și Ducesa de Cambridge au angajat de ani buni o bonă pentru a-i îngriji pe cei trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințeșa Charlotte, șase ani, și mezinul familiei, Prințul Louis, de doar trei anișori.

Prințul William și Kate Middleton sunt ajutați de o bonă specializată

Așa cum era de așteptat însă, Prințul William și Kate nu puteau alege pe oricine în acest rol, așadar au apelat la instituția de prestigiu Norland, care se ocupă, printre altele, și cu instruirea celor care doresc să se specializeze în această meserie. Instituția este una de elită, astfel și salariul perceput de către bone este unul pe măsură.

Deși Ducii de Cambridge adoră să petreacă timp în compania copiilor lor, ei sunt, de asemenea, prinși în diverse îndatoriri regale, având un stil de viață destul de ocupat, care îi obligă să călătorească în toată lumea, așa că nu pot fi întotdeauna disponibili.

Cuplul se bazează însă pe bona Maria Teresa Turrion Borrallo, care a început să lucreze pentru familie încă de când Prințul George avea doar șase luni! Aceasta a devenit, în timp, un membru indispensabil al familiei lor, iar Kate le-a dezvăluit anterior prietenilor că bona pe care au ales-o este „uimitoare”.

Citește și: Ducii de Cambridge, extrem de eleganți la memorialul Prințului Philip. Ce brand celebru este rochia purtată de Kate

Cine e Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Ducilor de Cambridge

Maria, originară din Spania, a fost pregătită la prestigiosul Norland College, din Bath, unde bonele sunt antrenate cel mai mic detaliu, de la cum să îngrijească copiii până la condusul autoturismului în situații de urgență, spre exemplu, astfel încât cei mici să fie mereu în deplină siguranță, orice s-ar întâmpla.

Bona locuiește împreună cu familia Cambridge în Palatul Kensington și Anmer Hall și este bine pregătită pentru a prelua conducerea, atunci când cuplul regal este plecat.

Prestigioasa facultate este considerată în general cea mai bună din lume, absolvenții acesteia fiind aleși să lucreze pentru regalități și celebrități din întreaga lume.

Citește și: Prințul William și Kate, «izgoniți» în timpul turului regal din Caraibe. «Plecați de pe pământul nostru!»

Cât câștigă o bonă instruită la prestigioasa instituție Norland

Bonele calificate de la Norland, la început de drum însă, câștigă în jur de 42.000 de lire sterline (250.000 de lei), iar cele cu mai multă experiență pot ajunge să câștige și până la 120.000 de lire sterline (715.000 de lei) după câțiva ani de practică - plus diverse alte beneficii, inclusiv haine și accesorii de designer, călătorii în străinătate și locuințe de lux, informează Mirror.

Colegiul Norland primește anual în jur de 100 de candidați, cu o rată de acceptare de 50% - iar cursul costă 15.000 de lire sterline. Studenții prestigioasei instituții sunt recunoscuți instantaneu după uniformele lor „iconice” în stilul celebrului personaj Mary Poppins.

Femeile poartă rochii de tipul „A line” și mănuși albe, în timp ce uniforma bărbaților este alătuită dintr-o jachetă maro din stofă și pantaloni bej.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net