Culoarea pe care Kate Middleton o evit─â ├«n vestimenta╚Ťie. De ce nu vrea ducesa de Cambridge s─â o poarte

Kate Middleton este ├«nnebunit─â dup─â culori. E clar din alegerile vestimentare ale ducesei de Cambridge, care a purtat, de-a lungul timpului, un adev─ârat curcubeu. Mai ales ├«n cel mai recent turneu regal, din Belize, Jamaica ╚Öi Bahamas, Kate a avut ╚Ťinute ├«n nuan╚Ťe de galben, verde, roz, albastru, ro╚Öu. Exist─â, ├«ns─â, o culoare pe care so╚Ťia lui William o evit─â ╚Öi este rar v─âzut─â purt├ónd-o.

kate middleton
Kate Middleton este înnebunită după culorile vibrante, dar e rar văzută în una

Ca ╚Öi Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton nu se d─â ├«n l─âturi de la purtat culori vibrante ╚Öi nuan╚Ťe diferite. ├Äns─â, ├«n cei peste zece ani de c├ónd face parte din Familia Regal─â, fie c─â e formad de un eveniment formal sau o ie╚Öire ├«n parc cu cei mici, ducesa a fost rar v─âzut─â purt├ónd o anumit─â culoare: portocaliu. De╚Öi recent, ├«n turneul din Caraibe, Kate a avut o c─âma╚Ö─â ├«ntr-un portocaliu puternic, pus─â sub un sacou alb ╚Öi accesorizat─â cu o geant─â potrocaliu-pal, ea nu se d─â ├«n v├ónt dup─â aceast─â culoare.

ÔÇŁKate e ca Regina atunci c├ónd e vorba de alegeri stilistice. E un mare fan al nun╚Ťelor vibrate ╚Öi poate purta cu succes orice culoare vrea. Ducesa opteaz─â des pentru culori aprinse ╚Öi a fost des v─âzut─â ├«n galben, albastru, verde, rozÔÇŽ putem continua. Dar e o culoare pe care o vedem rar pe ea: portocaliulÔÇŁ, au notat exper╚Ťi ├«n mod─â, pentru revista HELLO!.

image
Una dintre rarele ocazii în care Kate a purtat portocaliu foto: Getty

Nu exist─â o explica╚Ťie clar─â pentru faptul c─â so╚Ťia Prin╚Ťului William evit─â portocaliul. ÔÇŁPoate c─â nu e culoare ei, poate nu i se potrive╚Öte sau poate c─â nu ├«i place culoareaÔÇŁ, au concluzionat exper╚Ťii.

Kate Middleton este înnebunită după culoarea verde

stanga
dreapta
kate middleton rochii de seara 3 (2) jpg
kate middleton
kate middleton
kate middleton rochie jpg
kate middleton gettyimages 486399947 jpeg
kate middleton profimedia 0637970970 jpeg
kate middleton jpeg
kate middleton meghan markle jpeg
kate middleton si printul william foto profimedia 17 jpeg
kate middleton wimbledon jpg
kate middleton rochii de seara 7 jpg
kate middleton rochii de seara  2 jpg

╚śi, a╚Öa cum Kate are o culoare care nu ├«i place defel, exper╚Ťii au remarcat, de-a lungul timpului, c─â ducesa de Cambridge are una pe care clar o prefer─â. Este vorba de verde. Iar stili╚Ötii consider─â c─â aceast─â culoare i se potrive╚Öte cel mai bine lui Kate, cu ochii ╚Öi p─ârul ei. Mai mult, so╚Ťia lui William este adepta outfit-urilor monocrome, un truc u╚Öor ╚Öi de efect pentru a fi mereu ├«mbr─âcat bine. 

ÔÇ×Verdele este culoarea perfect─â pentru Kate Middleton. ├Äi complimenteaz─â ochii ╚Öi p─ârul ╚Öi ├«i d─â o luminozitate natural─â. Chiar dac─â demodat s─â ai culoarea ta, ea a demonstrat c─â acest lucru este c├ót se poate de actual. Unele culori arat─â mai bine pe unele persoane, dec├ót pe altele. S─â te ├«mbraci ├«n aceea╚Öi culoare din cap p├ón─â ├«n picioare este o modalitate foarte bun─â de a-╚Öi construi un look cu stil. Orice revist─â a╚Ťi alege, ve╚Ťi vedea m─âcar un editorial ├«n care s─â apar─â un outfit de o singur─â culoareÔÇŁ, a declarat stilistul englez Lucas Armitage.   

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg