Culoarea pe care Kate Middleton o evită în vestimentație. De ce nu vrea ducesa de Cambridge să o poarte

Kate Middleton este înnebunită după culori. E clar din alegerile vestimentare ale ducesei de Cambridge, care a purtat, de-a lungul timpului, un adevărat curcubeu. Mai ales în cel mai recent turneu regal, din Belize, Jamaica și Bahamas, Kate a avut ținute în nuanțe de galben, verde, roz, albastru, roșu. Există, însă, o culoare pe care soția lui William o evită și este rar văzută purtând-o.

Kate Middleton este înnebunită după culorile vibrante, dar e rar văzută în una
Kate Middleton este înnebunită după culorile vibrante, dar e rar văzută în una

Ca și Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton nu se dă în lături de la purtat culori vibrante și nuanțe diferite. Însă, în cei peste zece ani de când face parte din Familia Regală, fie că e formad de un eveniment formal sau o ieșire în parc cu cei mici, ducesa a fost rar văzută purtând o anumită culoare: portocaliu. Deși recent, în turneul din Caraibe, Kate a avut o cămașă într-un portocaliu puternic, pusă sub un sacou alb și accesorizată cu o geantă potrocaliu-pal, ea nu se dă în vânt după această culoare.

”Kate e ca Regina atunci când e vorba de alegeri stilistice. E un mare fan al nunțelor vibrate și poate purta cu succes orice culoare vrea. Ducesa optează des pentru culori aprinse și a fost des văzută în galben, albastru, verde, roz… putem continua. Dar e o culoare pe care o vedem rar pe ea: portocaliul”, au notat experți în modă, pentru revista HELLO!.

Una dintre rarele ocazii în care Kate a purtat portocaliu foto: Getty
Una dintre rarele ocazii în care Kate a purtat portocaliu foto: Getty

Nu există o explicație clară pentru faptul că soția Prințului William evită portocaliul. ”Poate că nu e culoare ei, poate nu i se potrivește sau poate că nu îi place culoarea”, au concluzionat experții.

Kate Middleton este înnebunită după culoarea verde

Și, așa cum Kate are o culoare care nu îi place defel, experții au remarcat, de-a lungul timpului, că ducesa de Cambridge are una pe care clar o preferă. Este vorba de verde. Iar stiliștii consideră că această culoare i se potrivește cel mai bine lui Kate, cu ochii și părul ei. Mai mult, soția lui William este adepta outfit-urilor monocrome, un truc ușor și de efect pentru a fi mereu îmbrăcat bine. 

„Verdele este culoarea perfectă pentru Kate Middleton. Îi complimentează ochii și părul și îi dă o luminozitate naturală. Chiar dacă demodat să ai culoarea ta, ea a demonstrat că acest lucru este cât se poate de actual. Unele culori arată mai bine pe unele persoane, decât pe altele. Să te îmbraci în aceeași culoare din cap până în picioare este o modalitate foarte bună de a-și construi un look cu stil. Orice revistă ați alege, veți vedea măcar un editorial în care să apară un outfit de o singură culoare”, a declarat stilistul englez Lucas Armitage.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net