Accesoriul neconvenţional pe care Kate Middleton a vrut să îl poarte în ziua nunţii. Nu i s-a dat voie, însă

Ultima actualizare:

S-au împlinit 11 ani, în 29 aprilie, de la nunta regală care a ţinut întreaga lume cu sufletul la gură. În 2011, Prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii superbe, care a avut loc la Westmister Abbey, în Londra. Ducesa de Cambridge a fost o apariţie de vis, cu o rochie McQueen şi cu o tiara superbă. Însă, se pare, accesoriul scump nu a fost ceea ce şi-a dorit Kate să poarte în ziua cea mare.

Kate Middleton şi Prinţul William, în ziua nunţii foto: AFP
Kate Middleton şi Prinţul William, în ziua nunţii foto: AFP

Kate Middleton a purtat, în ziua nunţii, o rochie alba, lungă, de prinţesă, realizată de Sarah Burton, designerul casei McQueen. Accesoriul care a furat toate privirile a fost o superbă coroană Cartier Halo, împrumutată de la Regina Elisabeta a II-a, pentru că obiceiul cere ca mireasa să poarte ceva ce aparţine unei alte persoane.

Cu toate că tiara este una cum puţine persoane au ocazia să poarte vreodată, Kate nu şi-a dorit, iniţial, să adauge acest accesoriu ţinutei sale. Conform mirror.co.uk, ducesa ar fi vrut, de fapt, să poarte o coroniţă de flori. Ideea a venit de la mama ei, Carole, care a avut flori în păr la nunta ei cu tatăl lui Kate, Michael, în 1980.

Soţia lui William a trebuit însă se se conformeze şi a ales un accesoriu mult mai clasic, iar tiara purtată de ea în ziua nunţii este una cu 739 de briliante şi 149 de diamante dreptunghiulare.

Domnişoarele de onoare au purtat flori în păr

Fetiţele care au fost domnişoare de onoare au purtat coroniţe foto: AFP
Fetiţele care au fost domnişoare de onoare au purtat coroniţe foto: AFP

Kate nu a renunţat, însă, de tot la ideea ei neconvenţională pentru o nuntă regală: domnişoarele de onoare au purtat flori în păr, totuşi.

Tiara Cartier Halo a fost create în 1936 şi cumpărată de tatăl Reginei Elisabeta pentru soţia sa. Regina Mamă i-a dăruit Elisabetei tiara cu ocazia împlinirii a 18 ani.

Cea mai scumpă bijuterie împrumutată de Kate MIddleton

Kate Middleton a purtat de mai multe ori colierul Nizam of Hyderabad
Kate Middleton a purtat de mai multe ori colierul Nizam of Hyderabad

De când a devenit soţia lui William, Kate a mai împrumutat şi alte bijuterii din colecţia scumpă a Reginei. Şi asta nu doar datorită faptului că Ducesa de Cambridge este una dintre preferatele suveranei, ci şi datorită prieteniei pe care Kate o are cu Angela Kelly, stilista personală a Elisabetei şi cea care are grijă de bijuterii.

Aşa se facă că soţia Prinţului William are voie să ia orice îşi doreşte, fără nicio problemă şi a purtat chiar şi cel mai scump exemplar al colecţiei Reginei:  colierul Nizam of Hyderabad.

Bijuteria, care costă peste 79 de milioane de euro, a fost dăruită Reginei, în 1947, de către conducătorului statului Hyderabad, care acum face parte din India. A fost făcută pe comandă, la Cartier şi Elisabeta şi-a ales diamantele care fac parte din colier. 

“Kate are o afinitate pentru diamantele naturale, iar asta s-a văzut când a purtat colierul Nizam of Hyderabad. E o creaţie opulentă şi magnifică, iar Kate a fost acoperită efectiv de diamante. Doar partea care atârnă, care se detaşează, are 13 bucăţi”, a mai explicat expertul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net