Ce fast-food adoră William? Kate Middleton își comandă mereu același lucru

Membrii familiei regale din Marea Britanie au acces la cele mai fine mâncăruri din lume și la bucătari renumiți, care să-i răsfețe cu preparate alese. Cu toate acestea, statutul regal nu le anulează statutul de oameni normali, așa că și ducele și ducesa de Cambridge sunt mari fani... fast-food!

Katte Middleton și Prințul William au dezvăluit că, odată la ceva timp, comandă mâncare de la fast-food. În timp ce își îndeplinesc îndatoririle regale, Ducii de Cambridge par perechea perfectă: mereu sunt de acord. Acest lucru, însă, nu este valabil și atunci când aleg ce vor să mănânce în ziua respectivă.

Citeşte şi: Micul dejun simplu pe care Regina Elisabeta a II-a îl consumă de 70 de ani

Cu puțin timp înainte de Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Prințul William au susținut un interviu la BBC Radio 1. Ducesa de Cambridge a dezvăluit că adoră să comande curry, însă ducele nu îi împărtășește pasiunea, căci el nu este mare fan al mâncărurilor picante. Cuplul a dezvăluit că nu comandă mâncarea direct la ușa palatului și că, în general, un membru din staff-ul lor merge la restaurant pentru a ridica preparatele.

Citeşte şi: Delicii culinare demne de Casa Regală! Felurile de mâncare preferate ale Reginei Elisabeta

Kate Middleton iubește mâncărurile picante

Întrebată care este mâncarea sa preferată, Kate a răspuns, fără să stea pe gânduri: „Curry, cu siguranță”. Apoi a adăugat: „Nu comandăm la palat, în general. Avem grijă să mergem să ridicăm mâncarea. Nu noi (râde)”.

Prințul William s-a lăsat până la urmă influențat de gusturile soției sale, așa că a început să mănânce foarte des pui masala. Îi e foarte greu să aleagă între pizza și mâncare chinezească, iar ducele de Cambridge recunoaște că îi este recunoscător polițistului care îi asigură protecția. De ce? Ei bine, datorită lui a mâncat pentru prima oară la Nando's, unul dintre cele mai apreciate fast-fooduri din Regatul Unit.

„Toată lumea iubește Nando's. De fapt, polițistul care e cu mine din nou astăzi este cel care mi-a luat Nando's în tot timpul ăsta, e vina lui”, a declarat Prințul William, în luna mai a anului 2020.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria marcă de ketchup. Prețul fabulos la care poate fi cumpărat sosul

„Ador curry-ul”, spunea Ducele de Cambridge, cu mențiunea că nu îi place dacă e „prea picant”.Chicken masala – îl iubesc. Puțin aromat. Nu îmi place sosul vindaloo, să spunem”, a mai adăugat nepotul reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a nu refuză mâncare de la fast-food

Nici cel mai longeviv monarh nu spune „nu” unei mese delicioase. Gusturile sale sunt, totuși, puțin mai conservatoare. Atunci când se află la castelul Balmoral, ea comandă pește și cartofi prăjiti de la restaurantul din zonă. În trecut a savurat și kebap, iar șoferul fast-foodului de la care a comandat mâncare chiar la ușa palatului a fost surprins să afle că a servit-o, fără să știe, pe regina Angliei.

„Am presupus că mâncarea e pentru un servitor. Când am ajuns la intrare, un majordom a luat comanda și a spus că e pentru regină. Sper că i-a plăcut, se știe că facem cele mai buni kebapuri din Norfolk”, a transmis șoferul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net