VIDEO Imagini unice! Kate Middleton și prințesa Charlotte pregătesc prăjituri pentru Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Ultima actualizare:

Kate Middleton și copiii ei s-au pregătit intens pentru unul dintre evenimentele din cadrul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa alături de prințesa Charlotte, prințul George și prințul Louis, au preparat prăjituri împreună, iar clipul a fost postat pe Instagram.

Ducesa Kate Middleton și cei trei copiii ai săi s-au implicat într-un eveniment umanitar, ce se va desfășura în cadrul Jubileului de Platină al Reginei. Cu această ocazie, soția prințului William și cei trei micuți ai cuplului regal, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, prințul George, în vârstă de opt ani și prințul Louis, patru ani, au pregătit prăjituri, ce vor fi oferite oamenilor din regiunea Cardiff. 

Citește și: Controversă la Casa Regală! Kate Middleton și Prințul William, protagoniști

Kate a postat pe contul de socializare un clip absolut adorabil, care o înfățișează alături de copiii ei, în ipostaze unice, în timp ce îi învață pe micuți trucuri pentru prepararea deserturilor, cum ar fi glazurarea prăjiturilor. Prințesa Charlotte este surprinsă în timp ce amestecă ingredientele cu un zâmbet larg de copil, fericită de momentele petrecute în familie, alături de mama și frații ei. 

Filmulețul a fost însoțit și de un scurt mesaj din partea ducesei de Cambridge, care anunță în acest fel evenimentul caritabil. 

„Gătim prăjituri pentru comunitatea locală din Cardiff, pe care sperăm să le savureze la o petrecere stradală. Jubileul de Platină are loc astăzi! Sperăm să vă placă!", a scris ducesa în dreptul clipului. 

Citește și: Ce dietă strictă ține Kate Middleton ca să strălucească la 40 de ani?

Kate Middleton a purtat bijuteriile Prințesei Diana la Jubileul de Platină

Kate Middleton a surprins la Jubileul de Platină al Reginei, când a îmbrăcat o rochie superbă și a purtat un set de accesorii prin care aducea un tribut emoționant Prințesei Diana. Ținuta de culoare albă era o piesă semnată Alexander McQueen, care a costat trei mii de lire sterline. 

Elementele care au atras în mod special atenția au fost bijuteriile purtate de ducesă, o pereche de cercei cu safire și diamante, din colecția Prințesei Diana, despre care se presupune că ar fi un cadou de la Prințul William, înainte ca cei doi să se căsătorească. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net