Ce dietă strictă ține Kate Middleton ca să strălucească la 40 de ani?

Ultima actualizare:

În vârstă de 40 de ani, dar și mamă a trei copii, simbolul eleganței Kate Middleton arată mereu răvășitor. Se pare că Ducesa de Cambridge își păstrează silueta perfectă în urma unei diete stricte, dar și a multor minute de mișcare pe zi.

Kate Middleton, dieta care o face să arate răvășitor. Micul dejun e bogat în antioxidanți

În Marea Britanie au loc evenimentele care marchează 70 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Elisabeta a II-a. Cea care a atras toate privirile a fost, așa cum ne-am fi așteptat, Ducesa de Cambridge. Multe doamne și tinere care o admiră pe Kate Middleton se întreabă, totuși, cum se menține atât de frumoasă soția Prințului William.

Ei bine, se pare că ducesa mănâncă cam același lucru în fiecare zi. Frumoasa Kate își începe ziua cu un mic dejun foarte bogat în vitamine și antioxidanți. Ea iubește smoothie-urile și preferă pentru masa de dimineață o combinație de kale, spirulină (care este un tip de alge), matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată romaine, frunze de coriandru și afine, potrivit  express.co.uk care citează publicația Mail Online,

Se mai întâmplă chiar și la casa regală să ți se facă poftă de ceva dulce, iar, în acest caz, ducesa adaugă fructe de pădure și lapte de migdale alături de celelalte ingrediente.

Pe lângă faptul că acest mic dejun îți oferă o energie debordantă, el reușește să reducă mult riscurile a numeroase boli. Totodată, soția Prințului William preferă fulgi de ovăz, care sunt bogaţi în: proteine, fibre şi carbohidraţi cu ardere lentă.

Dieta lui Kate Middleton. Ce mănâncă la masa de prânz?

Se zvonește că Ducesa preferă alimentele crude și reci, și are o afinitate pentru măsline. La prânz, Kate optează de multe ori pentru gazpacho, salată de pepene verde, tabouleh și ceviche. 

Atunci când simte nevoia de o gustare, Kate Middleton optează pentru boabe de goji. Toate aceste alimente au efecte excelente pentru o piele radiantă. Un alt aspect interesant este faptul că ducesei îi plac mâncărurile fără carne la prânz, deși nu este vegetariană.

În timpul turneului regal din India, bucătarul Raghu Deora a creat diferite preparate pentru cuplul Kate și William, în timpul șederii lor la Taj Mahal Place.

Expertul culinar a dezvăluit că le-a servit un prânz cu kebab de legume și curry de linte. „Totul este vegetarian pentru că mi s-a spus că asta preferă”, a dezvăluit revista Hello, conform sursei citate.

La cină, Ducesa de Cambridge servește felul de mâncare favorit

Nu degeaba este admirată în întreaga lume pentru silueta ei. Kate Middleton este foarte atentă la meniul zilnic, iar la cină, de cele mai multe ori, preferă să gătească pentru întreaga familie.

Potrivit unui expert de la casa regală, pentru masa de seară, Kate preferă să gătească pui la cuptor, aceasta fiind și masa preferată a lui William. Totuși, Kate a dezvăluit că mesele de seară includ şi mâncărurile pe care le iubesc cel mai mult copiii săi: pizza sau paste de casă.

„Seara își desfășoară pasiunea de a găti cina preferată a lui William, puiul fript. Aceasta este ideea lor despre seara perfectă”, declara scriitoarea regală Katie Nicholl, în urmă cu câțiva ani.

Kate Middleton a participat joi, 2 iunie, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Ea s-a deplasat, într-o caleașcă, alături de soția Prințului Charles, spre parada care urma să aibă loc la Palatul Buckingham. Ca de obicei, Kate a strălucit. Ducesa de Cambridge a ales să poarte o ținută în nuanțe deschise. În trăsură a fost însoțită și de copiii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net