Ce i-a șoptit Meghan Markle prințului Harry, de față cu invitații, la Jubileu

Meghan Markle și Prințul Harry s-au reunit cu membrii familiei regale, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi au participat la ceremonia de la catedrala St. Paul, iar actrița a fost surprinsă în timp ce îi spunea ceva, la ureche, soțului ei.

Duele și Ducesa de Sussex s-au comportat ca niște adolescenți îndrăgostiți la prima ceremonie care deschide Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a. În ciuda faptului că nu au avut locuri în primul rând, alături de ceilalți membrii ai familiei regale, căci au renunțat la atribuții, Meghan Sussex și Prințul Harry s-au simțit extrem de bine și nu pare că acest detaliu i-a deranjat.

Ce s-a mai întâmplat la Jubileul reginei Elisabeta a II-a:  Planul atent pus la punct pentru ca Harry şi William să nu dea nas în nas

La un moment dat, însă, un detaliu le-a atras atenția celor mai vigilenți comentatori: Meghan s-a aplecat către soțul ei și i-a șoptit ceva la ureche, râzând. Având în vedere tensiunile dintre Ducii de Sussex și Ducii de York, mulți innernauți se întrebau ce i-ar fi putut spune actrița prințului Harry, iar răspunsul a venit chiar din partea unui expert!

Nu rata nici: Kim Kardahian, lovitură grea de la Regina Elisabeta a II-a. De ce i-a interzis să participe la Jubileu

Meghan Markle s-a abținut de la comentarii răutăcioase

Chiar dacă gurile rele spuneau că atitudinea americancei nu va fi una prea prietenoasă față de familia soțului său, Juliet Sullivan, o expertă în cititul pe buze, transmite că Meghan Markle i-ar fi spus Prințului Harry că locația aleasă este una de excepție. Totul s-a petrecut după ce soții au purtat o discuție destul de lungă cu arhiepiscopul.

„Nu am fost niciodată aici, e frumos”, a spus Meghan Markle, încet. Apoi, cei doi și-au ocupat locurile, iar felul în care au fost puși să se așeze în catedrala impunătoare indică renunțarea la atribuțiile regale. Meghan și Prințul Harry au stat pe partea opusă față de Kate Middleton și prințul William, pe cel de-al doilea rând al catedralei.

Din cauza statutului pe care îl au acum în familia regală, ducii de Sussex nu au fost incluși nici în procesiunea care a avut loc la aceeași catedrală în cursul dimineții trecute.

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a nu a participat la ceremonia de la catedrala St. Paul

În vârstă de 96 de ani, regina nu a putut face act de prezență la ceremonie din cauza unor probleme de mobilitate, dar ceilalți membrii ai familiei au participat. Printre aceștia îi amintim și pe Kate Middleton, care a venit însoțită de prințul William, prințul Charles și soția sa, Camilla, prințesa Beatrice, Eugenie, Zara și Mike Tindall. Prințul William și Kate Middleton au fost așezați pe primul rând, în partea stângă a catedralei.

Meghan Markle și prințul Harry au păstrat distanța față de ducii de Cambridge inclusiv ieri, iar de la ceremonia de astăzi au plecat grăbiți, înainte de începerea petrecerii.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net