Kim Kardahian, lovitură grea de la Regina Elisabeta a II-a. De ce i-a interzis să participe la Jubileu

Regina Elisabeta a II-a sărbătorește 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. Cu ocazia Jubileului de platină au loc evenimente culturale pe întreg teritoriul Regatului Unit,  iar sâmbătă seară, 3 iunie, la Palatul Buckingham va fi organizată o petrecere în toată regula. La sărbătoare sunt invitate nume celebre, iar Kim Kardashian a încercat să facă rost de un bilet de acces!

image
Kim Kardashian și-ar fi dorit enorm să participe la petrecerea de la Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a împlinește 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii, iar cu această ocazie la Palatul Buckingham va avea loc un concert spectaculos. Între artiștii care vor urca pe scenă se numără Sir Rod Stewart, Diana Ross, dar și celebrul Elton John, care zilele trecute a stârnit îngrijorarea fanilor după ce a fost văzut deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile. 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, apariție surpriză la Jubileul de platină 

Peste 10.000 de bilete au fost puse la dispoziția celor doritori să participe la eveniment, iar 7.500 de bilete de acces au fost distribuite persoanelor care lucrează în armată sau în cadrul organizațiilor caritabile. 

Kim Kardashian și Pete Davidson nu au primit acceptul Reginei Elisabeta a II-a de a participa la eveniment 

Kim Kardashian și iubitul ei, comediantul Pete Davidson, se numără între vedetele care și-au dorit să participe cu orice preț la Jubileul de platină al Reginei a II-a și la petrecerea de la Buckingham. Reprezentanții cuplului au trimis o scrisoare oficială Palatului Buckingham pentru a solicita permisiunea de a participa, însă răspunsul pe care l-au primit nu a fost deloc pe placul îndrăgostiților.

Vezi și: Alertă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a

Se pare că Regina Elisabeta a II-a nu-și dorește ca imaginea ei să fie asociată cu cea a lui Kim Kardashian, așadar a decis să nu-i ofere acordul de a fi între cei prezenți la concertul spectaculos. 

Kim Kardashian și Pete Davidson sunt nemulțumiți de faptul că nu au reșit să primească o invitație, mai ales că au călătorit special în Marea Britanie pentru a fi alături de Regina Elisabeta a II-a, fiind mari admiratori ai suveranei. 

„Kim rareori este refuzată să participe la evenimente, așa că acest lucru a fost destul de surprinzător, mai ales că nu vizitează des Regatul Unit. Kim și Pete iubesc Familia Regală și chiar și-au dorit să ia parte la această sărbătoare specială", au transmis reprezentanții lui Kim Kardashian.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
Alla Pugaciova FOTO Twitter
autostradaa7 SURSA CNAIR jpg
image
image
image
image
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan