Regina Elisabeta a II-a, apariție surpriză la Jubileul de Platină, pentru un spectacol de gală fulminant

Regina Elisabeta a II-a a fost îndelung aplaudată și a primit ovații în picioare din partea unui public format din 5.000 de persoane, în timp ce se îndrepta spre loja regală, în cadrul primului eveniment al Jubileului de platină.

Regina Elisabeta a II-a și-a făcut apariția la Jubileul de Platină
Regina Elisabeta a II-a și-a făcut apariția la Jubileul de Platină

Monarhul în vârstă de 96 de ani a urmărit spectacolul fabulos de la Royal Windsor Horse Show, creat în cinstea Maiestății Sale, unde au urcat pe scenă staruri de la Hollywood, precum Dame Helen Mirren, Tom Cruise și Katherine Jenkins.

Mulțimea s-a ridicat și a aplaudat când Majestatea Sa a sosit cu mașina, iar ovațiile au continuat în timp ce ea și fiul ei, Prințul Charles, se apropiau de loja regală de la Castle Arena.

Citește și Regina Elisabeta a II-a, celebrare unică, cu un musical de excepție, în cinstea a 70 de ani de domnie

Unul dintre cele mai emoționante și mai puternice momente de pe scenă a fost reprezentația actriței Helen Mirren, care a interpretat-o pe Regina Elisabeta I, ocazie prin care au fost relatate cele mai importante evenimente ale primei epoci elisabetane, de la încercarea de invazie a Armadei spaniole până la personaje de top ale vremii, precum William Shakespeare.

Regina s-a așezat în loja regală cu o pătură peste genunchi și un șal pe umeri, în timp ce Djalili, prezentatorul spectacolului a condus publicul prin momentele cheie ale Regatului Unit. 

Printre punctele de atracție se numără Cavaleria Regală a Omanului, care a umplut arena cu demonstrația lor de călărie, care i-a adus Reginei un zâmbet pe buze, mai ales când Gărzile Regale și-au demonstrat abilitățile în cadrul spectacolului ecvestru. 

Regina Elisabeta și-a anunțat în ultimul moment prezența la eveniment

În ciuda problemelor de mobilitate, Regina Elisabeta a II-a a surprins cu prezența sa, publicul format din mii de oameni, de la Castle Arena. Bunica lui William și a lui Harry a apărut escortată de diviziile călare ale Cavaleriei Casei Regale. 

O gardă de onoare cu trei servicii, cu Coldstream Guards, Regimentul RAF și Royal Navy, a fost înființată pentru sosirea Reginei, moment marcat de intonarea imnului național.

Printre celebritățile care au luat parte la spectacol s-au numărat Damian Lewis, Omid Djalili și Katherine Jenkins, distribuție formată din staruri britanice și internaționale care și-a manifestat respectul față de Regină în cadrul unui concert de gală, transmis în direct de televiziunea britanică. 

Citește și Regina Elisabeta a II-a, anunț de ultimă oră! Majestatea Sa va lipsi de la trei evenimente regale

Este a doua apariție publică în trei zile a Reginei Elisabeta a II-a. Organizatorii evenimentului de la Castelul Windsor, intitulat A Gallop Through History, au sperat întotdeauna ca Regina să participe ca invitată de onoare, dar, având în vedere problemele ei recente de mobilitate, nimic nu a fost confirmat până aseară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net