Cât costă o păpușă de colecție cu Regina Elisabeta? S-au epuizat în 3 secunde

Ultima actualizare:

Ediţia limitată a păpuşilor Barbie create pentru Regina Elisabeta a II-a s-a vândut ca pâinea caldă în momentul lansării. Produsul a ajuns acum să valoreze o avere pe internet, unde speculanții încearcă să profite de faptul că se apropie Jubileul de Platină al monarhului.

Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta va avea loc pe 2 iunie
Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta va avea loc pe 2 iunie

Cu prilejul momentului ce marchează 70 de ani de când regina se află la tron, o păpușă de colecție Barbie, modelată după chipul și asemănarea Reginei Elisabeta a Marii Britanii, a fost creată în onoarea suveranei britanice.

Stocul unui magazin britanic, care vindea păpuşa cu 95 de lire sterline, s-a epuizat în doar trei secunde, scrie The Daily Mirror. Cei care au apucat cumpere păpușile speră acum să le vândă colecţionarilor pentru sume care pot ajunge să valoreze de 10 ori mai mult decât prețul inițial.

Cât a ajuns să coste păpușa Barbie concepută în onoarea Reginei Elisabeta

Luna trecută, producătorul american de jucării Mattel a prezentat păpușa în ediție limitată, pentru a sărbători domnia impresionantă a monarhului. După ce a mers la vânzare pentru 94.99 de lire sterline, produsul a devenit de atunci foarte râvnit pe eBay.

În timp ce mulți cer 200 de lire sterline pentru una dintre păpușile construite special pentru Jubileul de Platină al Reginei, alte anunțuri arată etichete de preț de peste 700 de lire sterline, scrie The Guardian. Totodată, unii speculanți au urcat prețul chiar de 10 ori.

Între timp, site-ul John Lewis a raportat în această săptămână că stocul său cu păpușa Reginei Elisabeta s-a vândut în doar trei secunde.

Păpușa cu Regina Elisabeta se vinde cu 1.000 de lire sterline pe Ebay

Păpuşa, special creată pentru a marca Jubileul de Platină al Reginei, o înfăţişează pe suverană într-o rochie de culoarea fildeşului. Nu lipseşte, bineînţeles, o replică a tiarei purtată de monarh în ziua nunții sale. În plus, medalioanele în miniatură de pe panglicile ei sunt inspirate din Ordinele Familiei Regale.

Produsul care a ajuns să coste o avere pe internet se bazează pe un portret făcut în 2012 pentru a marca al 60-lea an pe tron. Păpușa cu Regina Elisabeta face parte din colecția Tribute a lui Barbie, care s-a lansat anul trecut și care celebrează personalități incredibile din istorie.

Păpușa este prezentată într-o cutie inspirată de Sala Tronului de la Palatul Buckingham și este imprimată cu o insignă care comemorează 70 de ani de la urcarea reginei pe tron. Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a va avea loc la începutul lunii iunie, iar până atunci prețul la acest produs s-ar putea să atingă cote și mai mari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net