Kim Kardashian, val de critici după ce a purtat o altă rochie a lui Marilyn Monroe: „Vrei să o dezgropi?”

Ultima actualizare:

Kim Kardashian (41 de ani) nu renunță la asocierea scandaloasă cu Marilyn Monroe. Chiar după Met Gala, vedeta de reality show a îmbrăcat o altă rochie ce i-a aparținut celebrei actrițe americane și chiar s-a pozat cu un Glob de Aur câștigat de aceasta. Gesturile au provocat valuri de furie și reproșuri din partea fanilor.

Kim Kardashian, cu rochia lui Marilyn Monroe și Globul de Aur primt de aceasta foto: instagram
Kim Kardashian, cu rochia lui Marilyn Monroe și Globul de Aur primt de aceasta foto: instagram

În 2 mai, la Met Gala, Kim Kardashian s-a afișat cu multe kilograme în minus, purtând o rochie originală purtată de legendara actriță Marilyn Monroe. Faptul că fosta soţie a lui Kanye West a fost nevoită să slăbească pentru a putea să încapă în tinută a stârnit controverse. Kim a trebuit să dea jos peste şapte kilograme, întruncât nu a avut voie să facă nicio intervenţie asupra rochiei, obiectul vestimentar fiind piesă de colecție cu valoare muzeistică.

Citește și: Povestea rochiei de 5 milioane de dolari a lui Kim Kardashian. Cu ce ocazie a purtat-o Marilyn Monroe acum 60 de ani

Vineri seara, Kim a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii prin care a continuat asocierea cu imaginea divei din „Unora le place jazz-ul”.

A găsit și Globul de aur primit de marilyn și s-a pozat cu el

Am avut onoarea de a îmbrăca rochia semnată Norman Norell, purtată de Marilyn Monroe la Globurile de Aur, în 1962. Când căutam rochia Jean Louis, cu mărgele, pe care am purtat-o la Gală, am descoperit că Heritage Auction deține și rochia emblematică cu paiete a lui Marilyn”, a povestit Kim Kardashian, pe contul personal de Instagram.

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Kim a continuat „epopeea Marilyn”: „În timpul documentării, am aflat că Globul de Aur primit de ea este deținut de nimeni altul decât de prietenul meu, designerul Jeff Leatham. Mi s-a părut totul ca fiind un semn al stelelor care s-au aliniat”.

Fanii nu au apreciat asocierea

Evident, Kim nu a ratat ocazia de a imortaliza momentul, așa că s-a pozat cu a doua rochie „Marilyn” descoperită și chiar cu premiul obținut de aceasta, nu cu mult timp de a muri.

Acesta a fost și motivul pentru care unul dintre fanii care a contribuit la valul de furie dezlănțuit i-a transmis acesteia: „Vrei să o și dezgropi?

Citește și: Kim Kardashian, mesaj acid pentru o actriță de la Hollywood, care a îndrăznit să o critice

În ciuda reacțiilor negative obținute, Kim a concluzionat: „Faptul că am reușit să mă identific cu spiritul și personalitatea lui Marilyn într-un asemenea fel va rămâne pentru totdeauna unul dintre cele mai mari privilegii trăite în viața mea”.

Marilyn a murit la 36 de ani

Marilyn Monroe a fost o celebră actriță, model, cântăreață ș divă pop, simbol incontestabil a secolului al XX - lea. A murit la data de 4 august 1962, în urma unei supradoze de barbiturice, la reședința sa din Los Angeles. Avea 36 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net