Kim Kardashian, atacată dur de creatorul celebrei rochii a lui Marilyn Monroe

Ultima actualizare:

Kim Kardashian continuă să fie atacată din toate direcțiile după decizia controversată de a purta celebra rochie a lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022. 

Kim Kardashian a venit la Met Gala într-o rochie a lui Marilyn Monroe
Kim Kardashian a venit la Met Gala într-o rochie a lui Marilyn Monroe

Renumitul designer Bob Mackie spune că a fost „o mare greșeală" să-i permită lui Kim Kardashian să poarte faimosul articol vestimentar, la șase decenii după ce a desenat schița pentru designul original.

La începutul acestei luni, controversta vedetă s-a afișat (cu multe kilograme în minus) la Met Gala, în rochia originală purtată de legendara actriță Marilyn Monroe atunci când aceasta i-a cântat „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy, în 1962.

Kim Kardashian, criticată pentru că a purtat celebra rochie: „Marilyn Monroe era o zeiță”

Marilyn Monroe (1962) - Kim Kardashian (2022)
Marilyn Monroe (1962) - Kim Kardashian (2022)

În vârstă de 82 de ani, creatorul rochiei a descris drept „alarmantă” decizia de a i permite lui Kim Kardashian să apară în această ținută la evenimentul din New York. Totodată, acesta s-a arătat îngrijorat de faptul că rochia s-ar putea deteriora dacă nu este păstrat în condiții ideale.

„A fost o mare greșeală. Marilyn era o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea era pur și simplu fabuloasă", a declarat el pentru Entertainment Weekly

„Nimeni nu trebuia să se fotografieze așa. Rochia era făcută pentru Marilyn. A fost conceput pentru ea. Nimeni altcineva nu ar trebui să fie văzut în această rochie”, a adăugat designerul, conform Daily Mail.

Citește și Povestea rochiei de 5 milioane de dolari a lui Kim Kardashian. Cu ce ocazie a purtat-o Marilyn Monroe acum 60 de ani

Bob Mackie, acum în vârstă de 82 de ani, avea doar 23 de ani și lucra ca asistent al designerului Jean Louis când a desenat prima schiță a rochiei, pe care Monroe a purtat-o într-un moment fastuos pe 19 mai 1962.

Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022. „Nimeni nu trebuia să se fotografieze așa”

Faimoasa rochiei pentru care Kim Kardashian e criticată din toate direcțiile a fost creată acum 60 de ani și a costat aproximativ 12.000 de dolari. Superba Marilyn Monroe a purtat celebrul articol vestimentar la ziua de naștere a președintelui John F. Kennedy, în 1962. Pe atunci, acesta împlinea 45 de ani, iar vedeta i-a cântat în public „La mulți ani, domnule președinte”.

Inspirată de o schiță a lui Bob Mackie pentru designerul de costume Jean-Louis, rochia i-a lăsat fără cuvinte pe cei 15.000 mii de oameni prezenți la evenimentul lui JFK. Episodul de atunci a devenit unul memorabil în istoria SUA.

Celebra rochie a lui Marilyn Monroe deține încă recordul de a fi cea mai scumpă rochie vândută vreodată la o licitație. Pentru a purta faimoasa rochie, Kim Kardashian a apelat la muzeul Ripley's Believe It or Not, care a cumpărat rochia pentru 4,8 milioane de dolari, în 2016,

Trebuie menționat faptul că vedeta a purtat rochia originală doar pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Ulterior, s-a schimbat într-o rochie copiată după designul original.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net