Regina Elisabeta nu mănâncă orice. Ce ingrediente sunt interzise în meniul său


    Regina Elisabeta are un meniu bine pus la punctclik!
Regina Elisabeta are un meniu bine pus la punctclik!

Regina Elisabeta, care recent a sărbătorit jubileul de argint, este într-o formă bună la cei 90 de ani ai săi și asta datorită unui regim alimentar bine pus la punct. Monarhul se ferește de anumite alimente și preferă altele, bucătarul Casei Regale îndeplinindu-i mereu cerințele și poftele.

Darren McGrady are o sarcină dificilă în ceea ce privește meniul Reginei Elisabeta. Acesta gătește pentru Casa Regală de mai bine de 15 ani și este familiarizat cu preferințele monarhului. Aceasta se ferește de produsele bogate în amidon, asta în cazul în care nu este în meniul unui eveniment național sau internațional. Regina preferă meniurile alcătuite din pește sau pui, preparate la grill.


    Regina Elisabeta nu mănâncă oriceclik!
Regina Elisabeta nu mănâncă oriceclik!

Usturoiul este un incredient ”interzis” în mâncare, iar ceapa trebuie să fie cât mai puțin întrebuințată în preparatele acesteia. ”Nu servim nici friptură în sânge, deoarece Reginei îi place carnea mai bine făcută” adeclarat bucătarul, potrivit Now To Love.

”Este foarte disciplinată. Fără cartofi sau paste la cină. De obicei ceva la grill cu legume și salată. Regina nu este o gurmandă. Ea mănâncă să trăiască, spre deosebire de Prințul Philip care iubește să mănânce și vorbește despre mâncare în fiecare zi. Nu de fiecare dată aceasta mănâncă tot din farfurie”, amai adăugat acesta.

Majestatea Sa mănâncă și salate și fructe proaspete, preferatele sale fiind bananele, pe care le servește într-un anumit fel. Regina taie ambele capete ale bananei, după care o taie pe lung în mai multe felii subțiri, pe care le servește cu furculița.

Regina adoră deserturile, în special esrte fan al prăjiturilor din biscuiți și ciocolată, iar dacă aceasta călătorește și rămâne fără prăjituri, un bucătar va veni imediat și îi va aduce.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
image
image
image
image
image
image
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg