Cine copiază pe cine? 3 ocazii în care Kate și Meghan au purtat ținute aproape identice!

Ultima actualizare:

Nici experții regali nu pot da un verdict sigur! Deși la prima vedere pare că cele două Ducese, de Cambridge și Sussex, au un stil elegant și bine conturat, dar diferit, au existat câteva momente în care Kate și Meghan au purtat în cadrul ieșirilor oficiale ținute extrem de asemănătoare.

3 ocazii în care Kate și Meghan au purtat ținute similare Foto: Colaj Click!
3 ocazii în care Kate și Meghan au purtat ținute similare Foto: Colaj Click!

Astfel, pe buzele admiratorilor casei regale britanice au tot existat întrebări și mici „înțepături”, fiecare protejându-și preferata.

Kate Middleton și Meghan Markle, „războiul” ținutelor!

Cine s-a inspirat de la cine? Ambele Ducese au echipe întregi în spate care le sfătuiesc și le ajută în materie de garderobă, însă, cel mai probabil, decizia finală le aparține. 

„Lupta” se duce și pe alte planuri: Meghan Markle, cea mai sexy membră a familiei regale. Pe ce loc e Kate

De când fosta actriță Meghan Markle și-a făcut „intrarea” în familia regală, a existat parcă un tip concurență între ea și Ducesa Kate, soția Prințului William, din punct de vedere vestimentar. Unii susțin că Meghan a reușit să o detroneze pe Kate din punctul de vedere al eleganței, în timp ce alții sunt de părere că Ducesa de Cambridge are cele mai impecabile apariții publice. 

Vezi și: Ducii de Sussex vs Ducii de Cambridge. Ce destinații de vacanță diferite au ales!

Cu toate acestea, cele două par să se fi intersectat la un moment dat din punct de vedere stilistic, fiind fotografiate în ținute atât de asemănătoare, încât la prima vedere ar putea trece chiar și drept identice, pentru un ochi necunoscător.

Au gusturi similare sau pur și simplu aleg să poarte doar ce le place?

De la alegerea nuanțelor, până la textura materialelor, ambele Ducese au strălucit în outfit-uri similare, făcându-ne să ne întrebăm: „Cui i-a venit cel mai bine ținuta?” Mai mult decât atât, cele două par să fi ales și aceeași modalitate de stilizare și accesorizare, mergând pe un look complet asemănător.

Să fie aceasta doar o strategie de a le aduce și mai mult în atenția publicului sau pur și simplu Kate și Meghan au gusturi similare în privința hainelor pe care le poartă și nu țin cont de aparițiile din trecut ale fiecăreia?

Sursa foto: Getty Images/ AFP

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net