Ducii de Sussex vs Ducii de Cambridge. Ce destinații de vacanță diferite au ales!

Presa britanică a intrat deja în posesia planurilor de vacanță ale familiei regale britanice, acestea arătând complet diferit pentru Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex. În timp ce Prințul William a mers pe „tradițional”, rebelul Harry pare că are alte gânduri pentru zilele de vară!

Prințul Harry și Prințul William, diferiți și când își aleg vacanțele Foto: Arhivă
Prințul Harry și Prințul William, diferiți și când își aleg vacanțele Foto: Arhivă

Cei doi frați sunt diferiți chiar și atunci când vine vorba de alegerea vacanței! În timp ce Prințul William, soția lui, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor, nu vor părăsi Marea Britanie, alegând să se retragă pe un un domeniu regal, Prințul Harry are cu siguranță alte planuri!

Vezi neapărat și: Din culisele Casei Regale: prințul William nu dorește împăcarea cu fratele mai mic

Vacanțele regale. Prințul William vs Prințul Harry

Deși Ducii de Cambridge și-au exprimat interesul de a-și duce copiii în Caraibe în urma turneului lor regal, Kate Middleton și Prințul William au ales să petreacă vacanța mult mai aproape de casă în acest an, la Anmer Hall, în Norfolk.

La polul opus, Prințul Harry nu mai e interesat de Marea Britanie, se pare, nici măcar pentru vacanță, după toate disensiunile pe care le-a avut cu familia sa.

Citește mai mult aici: Relația dintre Harry și William, imposibil de salvat! „A întrecut limita”

Ducele de Sussex și soția lui, Meghan Markle, își vor continua „visul american”, alegând o destinație cu iz de Hollywood, presărată cu vedete la tot pasul. Ei bine, Ducii de Sussex, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, își vor petrecere zilele de vară în Los Angeles (LA), potrivit hellomagazine.com, tot aproape de „casă”, după ce aceștia au ales să se mute în SUA.

Află aici mai multe: Prințul Harry, dezamăgit de propria familie. Așteaptă scuze de la Wiiliam

Prințul Harry și Meghan Markle, vacanță în stil american, în Los Angeles

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în prezent în Montecito, California, luând decizia de a rămâne în LA în această vară pentru a se bucura de soare și de tot ceea ce are de oferit frumoasa Californie. 

În interviul lor recent oferit celebrei Oprah Winfrey, Prințul Harry a dezvăluit cum el, Meghan și cei mici merg adesea cu bicicleta în zona Montecito, printre activitățile lor preferate numărându-se și timpul petrecut la plajă, alături de câinii lor.

Astfel, Los Angeles este destinația perfectă pentru astfel de momente, însă și prețurile sunt pe măsură. În timp ce Prințul William și Kate au ales un domeniu ce aparține familiei regale pentru vacanță, fără să cheltuiască bani în acest sens, Harry va scoate din buzunar o sumă frumușică vara asta, în timp ce va vizita „Orașul Îngerilor”!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net