Prințul Harry, dezamăgit de propria familie. Așteaptă scuze de la Wiiliam

Ultima actualizare:

Prințul Harry este foarte supărat din cauza modului în care a fost tratat de către propria familie în timpul Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a. Se pare că ducele de Sussex își dorește să primească scuze oficiale din partea membrilor Casei Regale a Marii Britanii. 

Prințul Harry, dezamăgit de propria familie Sursă foto: Profimedia
Prințul Harry, dezamăgit de propria familie Sursă foto: Profimedia

Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, au participat la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, însă au fost absenți de la unele dintre cele mai importante ceremonii, semn că regina nu a putut lăsa complet trecutul în urmă. În plus, suverana a refuzat să facă o poză cu mezina cuplului Harry-Meghan, care a împlinit un an pe 4 iunie. 

Citește și: Prințul Louis a fost vedeta de la Jubileul de platină

Conform Angelei Levin, biograf oficial al Prințului Harry, ducele de Sussex este foarte mâhnit de modul în care a fost tratat de propria familie. Potrivit Angelei, Harry a simțit că oamenii apropiați lui nu i-au acordat atenția necesară și nu și-au făcut timp să se întâlnească cu el. Totuși, Prințul Harry s-a întâlnit cu tatăl său și cu soția acestuia, Camila Bowles. Tot Levin subliniază că „Prințul Harry așteaptă să primească scuze, când în realitate, el ar trebui să fie cel care își ceară iertare".

Prințul Harry, dezamăgit de familia sa și, mai ales, de atitudinea fratelui, Prințul William 

Prințul Harry a fost complet dezamăgit de faptul că fratele său, William, nu a onorat invitația de a participa la ziua de naștere a micuței Lilibet. Motivul pentru care nu a reușit să îi fie alături în acea zi deosebită este însă unul cât se poate de justificat: ducii de Cambridge se aflau în Wales în dimineața zilei de 4 iunie, iar reveniți acasă au trebuit să se pregătească pentru a participa la o nouă rundă de evenimente dedicate Jubileului Reginei Elisabeta a II-a. 

Vezi și: Harry și Meghan, refuzați de ducii de Cambridge. Nici măcar Lilibet nu i-a înduplecat

Angela Levin a analizat expresiile facile pe care le-a afișat Harry în timpul scurt pe care l-a petrecut alături de familia sa, în timpul Jubileului și a ajung la o concluzie: „Ce m-a frapat cel mai mult a fost furia care s-a putut citi pe chipul lui. Toate emoțiile pe care le-a trăit au putut să fie citite. Poate își aducea aminte de toate momentele neplăcute prin care a trecut cu familia și și-ar fi dorit să nu fi participat deloc la Jubileu". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net